Şaş'ın istifasının sebebi Riera!

13.08.2020 - 15:23 | Son Güncellenme: 13.08.2020 - 15:26

Son dakika spor haberleri... Galatasaray'ın eski futbolcularından Albert Riea, sarı-kırmızılı kulübe antrenör olarak geri döndü. Bir diğer eski yardımcı antrenör Hasan Şaş ise, geçtiğimiz aylarda istifasını açıklamıştı. Hasan Şaş'ın istifasında Riera etkisinin de olduğu anlaşıldı! İşte detaylar...

Şaş'ın istifasının sebebi Riera!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Karantina süreci devam ederken, mayıs ayında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yardımcılarından Hasan Şaş’ın istifa etmişti.

Teknik direktör Fatih Terim ile 20 yılı aşkın süredir baba-oğul ilişkisi bulunan Hasan Şaş, sezon başındaki istifasını Terim’in ricasıyla geri çekmiş ama mayıs ayındaki vedası geri dönüşü olmayan şekilde gerçekleşmişti.

Ana neden toplantı değilmiş

Hasan Şaş’ın istifa sebepleri arasında futbolcularla yapılan telekonferansa davet edilmemesi, Florya’da gerçekleşen toplantıya çağrılmaması vardı. Ama asıl sebep dün ortaya çıktı. Sezonun ilk antrenmanında Albert Riera teknik direktör Fatih Terim’in yardımcılarından biri olarak sahaya çıktı.

Şaş bu birlikteliğin gerçekleşeceğini karantina sürecinde öğrenince kararını bu bilgi sonrası veriyor. Şaş, İspanyol antrenörün sezon sonunda gelecek olması sebebiyle, kendisinin artık düşünülmemesine üzülüyor, bu karara çok bozuluyor ve öğrenir öğrenmez de istifasını veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler