Sassuolo'da 'Kaan Ayhan' kararı verildi

20.07.2021 - 23:45 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 23:52

Son dakika transfer haberleri... İtalya Serie A ekibi Sassuolo'da, kulüp yönetimi milli futbolcu Kaan Ayhan'ın takımdaki geleceğini masaya yatırdı. İşte detaylar...

Sassuolo'da 'Kaan Ayhan' kararı verildi

AJANSSPOR - HABER

 

Yaz transfer sezonunda adı Avrupa ekipleri ve Süper Lig takımlarıyla anılan Kaan Ayhan’ın İtalya’daki geleceği belli oldu. İtalya Serie A ekibi Sassuolo'da yönetim ve teknik heyet, Ayhan’ın takımda kalması yönünde ortak karar aldı.

Teklifler beklentilerin altında

Fanatik Gazetesi'nden Çağrı Davran, Sassuolo'nun Kaan Ayhan için beklenen teklifin bir türlü gelmemesi ve yeni teknik direktörün oyuncudan memnun olması nedeniyle takımın bu karara vardığını iddia etti. 1 Temmuz'da mesaiye başlayan genç teknik direktör Alessio Dionisi, milli futbolcunun takımda kalmasını istiyor. 

Kaan Ayhan'ın istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Sassuolo formasıyla 20 maçta boy gösteren Kaan Ayhan, gol veya asist yapamazken; bu karşılaşmaların 13'ünde oyuna sonradan dahil oldu. Sadece 7 maçta ilk 11'de başlayan futbolcu, sezon boyunca 5 maçta 90 dakika sahada kalabildi. Kaan Ayhan'ın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro bandında. 

Senin için hazırladığımız haberler