Beşiktaş'ta savunma çöktü, Sergen Yalçın ne yapacak?

12.02.2021 - 08:34 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 08:44

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta savunma hattında forma giyen futbolcuların cezalı ve sakat olması teknik direktör Sergen Yalçın'ı zorlayacak. Beşiktaş'ta hangi futbolcular sakat, Gençlerbirliği maçında kimler oynayacak? İşte detaylar...

Beşiktaş'ta savunma çöktü, Sergen Yalçın ne yapacak?

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Beşiktaş, Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bir hafta içerisinde iki kez karşı karşıya geldiği İttifak Holding Konyaspor karşısında istediği sonuçları aldı. Ancak Beşiktaş ligde 3 puan, kupada da tur çıkarsa da Konya maçları oyuncu kaybı anlamında siyah beyazlılara biraz pahalıya patladı.

Savunmada 4 oyuncu yok...

Zira lig maçında N'Sakala kırmızı kart görürken, Vida da sarı kart cezalısı durumuna düştü. Ve kupa maçında da Montero sakatlandı. Siyah-beyazlılarda genç sol bek Rıdvan Yılmaz da daha önce sakatlanmıştı. Savunmada 4 oyuncunun yokluğu Gençlerbirliği deplasmanında Sergen Yalçın'ı adeta şapkadan tavşan çıkarmaya zorlayacak.

Anahtar oyuncu yine Necip Uysal

4 oyuncunun yokluğunda Sergen Yalçın'ın anahtar oyuncusu Necip Uysal olacak. Konya ile oynanan lig maçında N'Sakala atılında sol beke geçen Necip Uysal, kariyerinde ihtiyaç oluştuğunda sağ bek de oynadı stoper de...

Necip Uysal sol beke geçebilir

Yalçın'ın Gençlerbirliği teplasmanında Necip Uysal'ı yine sol beke koyması büyük ihtimal. Stoperde Velinton'un yanına en kuvvetli adaysa Josef de Souza... Brezilyalı tecrübeli orta saha ikisi Fenerbahçe'de olmak üzere kariyerinde daha önce 3 kez stoperde görev yaptı.

Bir ihtimal de Serdar Saatçi

Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu gibi iki genç oyuncuya ısrarla güvenip forma veren Sergen Yalçın, Gençlerbirliği'ne karşı eksik bölgelerde yeni gençleri de tercih edebilir. Bu durumda stoperde 17 yaşındaki Serdar Saatçi de bir alternatif oluyor.

Serdar Saatçi kaç maçta oynadı?

Serdar, profesyonel olarak Beşiktaş formasını sadece bir kez giydi. Genç oyuncu bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tarsus İdmanyurdu maçında 17 dakika süre aldı. Sergen Yalçın, genç futbolcuyu 13 maçta da yedek soyundurdu ancak sahaya sürmedi.

Beşiktaş'ın sakatlık ve cezalı raporu

►Rıdvan Yılmaz: Trabzonspor maçında sakatlandı. Henüz iyileşmedi

►Montero: Konya ile oynana kupa maçında sakatlandı

►Vida: Konya ile oynanan lig maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü

►N'Sakala: Konya ile oynanan lig maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.

Senin için hazırladığımız haberler