Schumacher'in Formula 1 endişesi!

29.03.2020 - 22:50 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 22:50

Formula 1'in eski pilotlarından biri olan Ralf Schumacher, koronavirüs salgınıyla ilgili duyduğu endişeleri paylaştı. Ralf Schumacher, COVID-19 salgını ve Formula 1'e olan yansıması hakkında dikkat çeken sözler söyledi.

Formula 1'in eski pilotlarından biri olan Ralf Schumacher, koronavirüs krizi sebebiyle endişeli. COVID-19 sebebiyle verilen ara sebebiyle endişeli olan Schumacher, kötü sonuçların ortaya çıkacağından korkuyor.

Ralf Schumacher: "Büyük takımlar için de endişelenmeliyiz"

Schumacher, "Şu anda sadece küçük takımlar için değil, büyük takımlar için de endişelenmemiz gerekiyor. Şu anda ne zaman yarışların olacağı belli değil. Birçok yarış iptal edildi. Bu şekilde zor zamanlar yaşanırken, birçok ailede çalışmak zorunda olanlar var. Spor ile ilgili sorular bu dönemde anlamsız" ifadelerini kullandı.

Schumacher: "Umarım tedirginliğim boşa çıkar"

Öte yandan Schumacher, söz konusu dönemin geçmesini beklemekten başka bir çareleri olmadığını vurguladı. Formula 1 organizasyonunda birçok insanın çalıştığını anlatan 44 yaşındaki Schumacher, tedirginliğinin boşa çıkmasını dilediğini de sözlerine ekledi. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler