Sebahattin Şirin: "Koreografiyi terör örgütüne bağlamak..."

22.10.2017 - 23:59 | Son Güncellenme: 22.10.2017 - 23:59

AJANSSPOR - Ultraslan tribün lideri Sebahattin Şirin, Beyaz Tv kanalına telefon ile bağlanarak derbide yapılan koreografiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Birkaç senedir camianın üstünde kara bulutlar vardı..."

Birkaç senedir camianın üstünde kara bulutlar vardı. Geçen sezon Bursa'da "Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk" pankartı açıldı. Sosyal medyada çok beğenildi. Koreografide kullanma kararı aldık.  Bir terör örgütüyle bağlamak çok saçma. Bunları kim yapıyor?

"Ayağa kalk bizim için geçen senenin gündemi. Bursa maçında o pankart açıldı. O zamandan bunun kararı alınmıştı."

O zamanlar iyi olmadığımızdan dolayı, camianın üzerine bir baskı oldugundan dolayı bu konuşuldu. Öyle bir görüntü olduğundan için de geçen sezon bu karar aldındı. İyi de bir performans varken Fenerbahçe maçında koreografi yapalım dedik haftalar önce . Bursa maçındaki pankart çok gündeme gelince bunu kullanmak istedik.

"Paralel yapı bize kumpas kurmaya çalışıyordu. Bana da kumpas kurup beni katil gibi göstermeye çalıştılar. Ancak içimize giremediler."

"12 Numara org bu olayı gündeme getirmiş..."

12 Numaraorg bu olayı gündeme getirmiş. Onlar Fenerbahçe'nin resmi hesabı gibiler. Aziz Yıldırım'ın etkisi altındalar. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın ekmeğini yedikleri halde Ali Koç'u destekliyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler