Abdullah Avcı'dan flaş Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok açıklaması

18.01.2024 - 22:30 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 22:38

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisa FK'yı 3-1 yendi ve turladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında çarpıcı konuştu.

Abdullah Avcı'dan flaş Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok açıklaması

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Trabzonspor, Manisa FK karşısında 3-1 kazanarak üst tura yükseldi. Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısında kameralar karşısına geçen Avcı, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadroda yer almaması hakkında çarpıcı konuştu.

"Sebebini bilmediğim şekilde Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok yoktu"

Abdullah Avcı kadroda olmayan isimler için "Sebebini bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum" dedi. 

"Bakasetas ile transfer konusunu hiç konuşmadık"

Anastasios Bakasetas'ın transfer iddiaları hakkında Avcı, "Bakasetas ile hemen hemen aynı dönemde geldik bu takıma. Çok özel bir karakter. Ama şu ana kadar transferi gerçekleşse dahi burası için her şeyi veren bir oyuncu. Henüz benim önüme gelen net bir şey yok. Bakasetas ile transfer konusunu hiç konuşmadık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Enis Destan şov yaptı, Fırtına, 3 golle turladı
Habere Git

Destan: "Fırsatı iyi değerlendirmeliyim"

Maçta 2 golle yıldızlaşan Enis Destan ise "Fatih Tekke ile sadece stil olarak örnek gösterilebilirim. Aksi taktirde o bir efsane, farklı bir seviye. Ben çalışıyorum. Onuachu gidince onun adına sevindim ama fırsatı iyi değerlendirmeliyim dedim" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler