Galatasaray'da Seferovic'e Salernitana talip Oldu | Transfer Haberleri

23.01.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 21:08

Transfer haberleri.... Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve beklentilerin altında kalan Haris Seferovic'e İtalyan ekibi Salernitana talip oldu.

Galatasaray'da Seferovic'e Salernitana talip Oldu | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da yaz transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen Haris Seferovicile yollar ayrılabilir. Sarı kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Haris Seferovic'e İtalyan ekibi Salernitana talip oldu.

Salernitana, Seferovic için iletişime geçti

İtalyan basınında yer alan habere göre, Serie A ekibi Salernitana Seferovic'i kadrosuna katmak istiyor. Salernitana'nın, İsviçreli golcünün transferi için temaslara başladığı belirtildi.

Seferovic'in performansı

Galatasaray'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Seferovic, sarı-kırmızılı forma altında 13 maçta 2 kez fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'ın transferi Hasan Ali Kaldırım'a bağlı!
Habere Git

Emre Belözoğlu'ndan Seferovic sözleri

Öte yandan Kasımpaşa'yı 3-1 yenen Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, maçın ardından Haris Seferovic transferiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ismi Başakşehir ile anılan Haris Seferovic ile ilgili "Seferovic ile ilglili girişimimiz yok. Sezon başında görüştük ama kendisi Galatasaray'ı tercih etti. Kendisiyle alakalı şu an girişimimiz yok." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler