Selahattin Baki'den VAR ve Deniz Türüç açıklaması: "Fenerbahçe düşmanlığı..."

24.01.2024 - 22:41 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 22:53

Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası sarı-lacivertli takımda yönetici Selahattin Baki açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Selahattin Baki'den VAR ve Deniz Türüç açıklaması: "Fenerbahçe düşmanlığı..."

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'nin golüyle 3 puana uzandı. 

Sarı-Lacivertli takımda yönetici Selahattin Baki, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluk yarışına devam ediyoruz"

Baki, "Dakikalar geçtikçe ciddi gerginlikler olmasına rağmen deplasman tribünü maçtan kopmadı. Takım sakinliğini korudu, hocamız da öyle. Anamızın ak sütü gibi son derece cömert pozisyon harcamıza rağmen yüzde 100 haklı penaltı ile 3 puanı zor da olsa almasını bildik. Şampiyonluk yarışına devam ediyoruz.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Oyunu domine ettik"
Habere Git

"Bu penaltı üzerinden algılar başladı bile"

Yüzde 100 penaltı bu kadar barizken Çağdaş hocanın, tüm ekibinin ve yedek kulübesinin bu kadar sert tepki göstermesini anlayamadık. Bu penaltı üzerinden algılar başladı bile. 15 dakika erkene götürmek isterim. Batshuayi'nin ikili mücadelesinde Başakşehirli oyuncunun net penaltısı var. Hadi bunu hakem gözden kaçırmış olabilir. 

"VAR nasıl çağırmaz"

Ancak nasıl VAR çağırmaz. VAR açıklandığı zaman biz endişelerimizi dile getirdik. Burada ne kadar haklı olduğumuzu gördük. 90'ıncı dakikada durumu kurtarmasak belki de büyük bir darbe yiyecektik. Bunun bu şekilde gündem olmamasının sebeplerinden biri bu pozisyon olduktan 9 dakika sonra yayıncı kuruluş gösterdi. Yönetime geldiğimizden beri uzun süredir mücadele ettiğimiz dinamiklerden biri de bu.

"Bazı gerginliklerde baş aktör olarak Deniz Türüç"

Bu gibi algılarla savaşmaya devam ediyoruz. Herkes istediği gibi karşımıza dikiledursun biz şampiyonluk yarışına devam edeceğiz. Eski kırılgan Fenerbahçe'yi bekleyenler daha çok bekler. Bazı gerginliklerde baş aktör olarak Deniz Türüç, bizim eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Ben şimdilik yazıklar olsun deyim. Ama taraftar bunu not etmiştir.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu: "Bugün kaç tane pozisyon ürettik sayamadım"
Habere Git

"Keşke bu psikolojik savaşlara gerek kalmasa"

Biz son maç 2 puan kaybettik, onlar da kazandığı için birkaç gün açıklama yapmazlar. Keşke bu psikolojik savaşlara gerek kalmasa. Onlar öne geçecek pozisyon elde ettikleri zaman algılara başlarlar" dedi. 

"Bitecek gibi olursa bir transferi açıklarız"

Çağlar Söyüncü'nün transfer durumuyla ilgili sözlerine devam eden Baki, "Bitecek gibi olursa bir transferi açıklarız" şeklinde yanıt verdi.

"Abdulkadir Bitigen Fenerbahçe camiasıyla barışık olmayan bir hakemdir"

Baki son olarak, "Başkanımız fırsat bu fırsat buradaki polemikler yaşanmasın diye yabancı hakem istemişti. Abdulkadir Bitigen Fenerbahçe camiasıyla çok da barışık olmayan bir hakemdir. Süper Kupa maçında onun isminin açıklanması bizi şaşırtmıştı. Ama bugünkü maçta bir şey yok. Batshuayi'nin penaltısını kaçırdı ama dinamik aksiyonda olabilir. Orada VAR'ı suçluyorum ben" diyerek sözlerini tamamladı. 

İlgini Çekebilir
Michy Batshuayi: "Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler