Selçuk Dereli'den Yusuf Namaoğlu hakkında çarpıcı iddia!

07.03.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 15:59

Eski hakem Selçuk Dereli, Beşiktaşlı yıldız futbolcu Ricardo Quaresma'ya verilen cezayı değerlendirirken, MHK başkanı Yusuf Namoğlu hakkında da flaş bir iddia da bulundu!

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in sorularını cevaplayan Selçuk Dereli'nin açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şöyle;

“Utanç verici sahnelerdi”

Quaresma'ya verilen ceza bence fazla. Maçı izlerken sanki bazı oyuncuların üzerine oynanmış gibi gözüküyordu. Türk futbolu adına utanç verici sahnelerdi bunlar. Olmaması gerekiyordu. TFF güvenilirliğini kaybetmiş durumda, bu olay da iyice pekiştirdi.

“Aydınus maçın kaderine etki etti”

Quaresma'ya bir indirim olacağını tahmin ediyorum. bence bir indirim olacaktır. Fırat Aydınus iyi bir hakem ama derbide çok ciddi hatalar yaptı ve maçın kaderine etki yaptı. Türk hakemliğinde MHK sorunu var. Yaptıkları hatalarla ve atamalarla çok tartışılır bir hale geldiler.

Flaş Yusuf Namoğlu iddiası

Yusuf Namoğlu istifa etme kararı aldı ama sezon sonuna bırakması istendi kendisinden. Bence sezon sonuna bırakmamalıydı hemen istifa etmeliydi. Benim MHK'da görev yapmak gibi bir niyetim yok ama bu işi iyi yapabilecek bir sürü hakem var. Türk futbolunu en azından akıllı telefon kullanabilen isimler yönetmeli diye düşünüyorum.

Beğendiği hakemler hangileri?

Halil Umut Meler iyi gidiyor, Ali Palabıyık'ı beğeniyorum ama son dönemde hatalar yapıyor. Onun dışında Mete Kalkavan toparladı ve Halis Özkahya fena gitmiyor son dönemde. Formda olan hakemlere maçları versinler, o zaman kimse bir eleştiri yapamaz. Bir hakem sürekli aynı takımın maçlarına atanmamalı. Veya bazı hakemleri kulüpler istemiyor diye atamamak olmamalı.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ…

Senin için hazırladığımız haberler