Selçuk Şahin: "Galatasaray'a attığım gol inanılmaz bir andı"

04.05.2020 - 22:29 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 22:33

Selçuk Şahin: "Galatasaray'a attığım gol inanılmaz bir andı"

Bursaspor forması giyen Selçuk Şahin, Instagram canlı yayınında Spor Arena'nın konuğu oldu. Şahin, neden 21 numaralı formayı giydiğini, Fenerbahçe kariyeri? En güzel attığı golü ve daha fazlası...

"Zidane için 21 numarayı aldım"

Şahin, "Zidane'ın üzerinde 21 numara vardı. İstanbulspor'a giderken de 21 yaşındaydım. Hem bu yüzden, hem de Zidane için 21 numarayı aldım. Bana da şans getirdiğini düşündüm. Uğurlu geldiğine inandığım için 21'e hep devam ettim." dedi.

"İnönü, Ali Sami Yen'den daha zordu"

İnönü, Ali Sami Yen'den daha zordu diyen Şahin, "Taraftarlar sahaya çok yakındı, göz göze geliyorduk. Orada maç oynamaktan çok keyif alıyordum, futbol taraftarlarla güzel. İnönü'nün atmosferi çok güzeldi." şeklinde konuştu.

"Keşke şu andaki kafa yapım 2003'te de olsaydı diyorum"

Şahin, "2003'teki 2-2 biten Brezilya maçını izledim. 17 yıl geçmiş. O dönemde yeni genç futbolcu olarak Fenerbahçe'ye gelmeden İstanbulspor dönemimdi. O Konfedarasyon Kupası'ndan sonra da Fenerbahçe'ye gelmiştim. Keşke şu andaki kafa yapım 2003'te de olsaydı diyorum." açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım"


Şahin, "Fenerbahçe kendi evinde derbi maçları farklı oynayan bir takım. Orada derbi kaybetmek anca böyle 20 yılda bir olur. Mutlaka olacaktı tabii, futbolun doğasında var bu. Ama keşke olmasaydı, daha uzun sürseydi. Ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım." dedi.

"Galatasaray'a attığım gol inanılmaz bir andı"

Şahin, "2009-10 sezonunda Galatasaray'a attığım gol inanılmaz bir andı. Sonradan izledim golü, oradan vurmak pek mantıklı gelmedi. O pozisyondan önce vurmamıştım, Vederson vur dedi. Çok şükür ki tarihe geçen bir gol oldu. Ali Sami Yen'deki son derbi golü oldu. 36 metre mi neydi..." diye konuştu.

"Ronaldinho çok kıvrak, esnek bir futbolcuydu"

Şahin, "Ronaldinho çok kıvrak, esnek bir futbolcuydu. Kalitesini tartışmaya bile gerek yok zaten. O çok zorlamıştı beni. Trabzonspor'da da bir dönem Alanzinho vardı. Ufak, kıvrak bir futbolcuydu. O tip oyunculara karşı oynamak zor oluyordu, sevmiyordum." dedi.

"Eşim de futbolu seviyor, biraz hareketli"

Şahin, "Eşim de futbolu seviyor, biraz hareketli. Dün de beni tıraş etti. Yetenekli bir eşim var. Birinin tıraş etmesi lazım, ben o konuda şanslıyım. Eşim belki benden daha iyi futbol oynuyor.'' şeklinde konuştu. 

"Fenerbahçe'den bir teklif gelirse bizim için şereftir"

Şahin, "Fenerbahçe'den bir teklif gelirse bizim için şereftir. Seve seve kabul ederiz. Futbolculuktan sonra teknik direktörlük adına da Fenerbahçe'de başlamak büyük bir keyif olur.''açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler