Selçuk Şahin'den Tamer Tuna ve Başakşehir sözleri!

03.01.2018 - 22:47 | Son Güncellenme: 03.01.2018 - 22:47

Selçuk Şahin'den Tamer Tuna ve Başakşehir sözleri!

Göztepe'nin tecrübeli oyuncusu Selçuk Şahin; kendi durumu, takımın performansı, Tamer Tuna ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu. beIN Sports'a bir röportaj veren Selçuk, "Başakşehir şampiyon olursa, benim için sürpriz olmaz" yorumunda bulundu.

Selçuk Şahin'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Selçuk Şahin ilk yarıyı değerlendirdi

Biz iyi bir ilk yarı geçirdik. Kimilerine göre beklentilerin çok üstünde bir ilk yarı oldu ama biz takım kurulduğunda bu başarıları yakalayabilecek bir takım olduğumuzu biliyorduk. Kısa bir tatilden sonra kampımız başladı. 2. günümüz ancak oldukça hızlı başladık. Hocamız verdiği iznin acısını çıkarıyor açıkçası. Bugün iki ağır idman yaptık. Bulunduğumuz yer, sahalar ve kamp şartları oldukça iyi. Şimdilik iyi başladık, inşallah böyle devam ederiz.

Selçuk Şahin Göztepe'nin başarı sırrını anlattı

Lige yeni çıkan bir takımın ilk senesi her zaman zor geçer. Bunun örneklerini gördük ama takım kurulduktan sonra yapılan transfer politikası ve ortaya konulan proje sıradışıydı. Birçok oyuncu geldi. Takıma ligi bilen oyuncular, Türkiye'de başarılı olmuş yabancı oyuncular alındı. Yerli transferler de aynı şekilde. Yabancı oyuncular da ligi bilen iyi oyunculardı. Çok önemli bir kalecimiz oldu Beto gibi. İster istemez böyle bir başarı çıktı. Beklenen bir başarı yoktu kamu oyunda ancak biz altlarla uğraşmayacağımızın farkındaydık. İyi bir ilk yarı geçirdik. Başarılıyız. Daha iyisi de olabilirdi. Bir ara duraklama dönemine girdik. Bir-iki galibiyet daha alabilseydik, zirvede olabilirdik. Kime söylesek inanmazdı ancak biz ortaların üzerinde olacağımızı biliyorduk.

Selçuk Şahin: Kendimi 37 yaşında gibi hissetmiyorum

Bir takımın omurgası önemli. Kaleden forvete baktığınız zaman bizde de kaliteli oyuncular var o bölgelerde. Ben artık 37 yaşına gireceğim iki hafta sonra ve bu önemli bir yaş. Ben sahada kendimi 37 gibi hissetmiyorum. Benim hissetmemden ziyade dışarıdan gelen yorumlar ve takım arkadaşlarımdan gelen yorumlar da aynı şekilde. Daha 2-3 yıl oynayabileceğimi düşünüyorlar ama çok kolay olmayacak. Lig gerçekten çok zor ve mücadele üst düzeyde. Tercübenizle bir yere kadar gidiyorsunuz. Koşu mesafelerinde zaman zaman üst sıralara çıkıyorum. Kendime bakmaya çalışıyorum. Düzenli bir hayatım var. Özellikle evlendikten sonra 2-3 yıldır düzenli ve iyi giden bir yaşamım var. Eşim de çok yardımcı oluyor bu konuda bana. Sahada da kendimi iyi hissediyorum. Sakatlığım nedeniyle ilk iki-üç maç dışında, ilk yarıdaki maçlarda oynadım. Bu yaş için önemli bir gösterge. Dikkat etmeye çalışıyorum ve en önemlisi işimi seviyorum. Bizim en büyük sermayemiz vücudumuz, ona en iyi şekilde dikkat etmemiz gerekiyor. 

Selçuk Şahin'den Tamer Tuna yorumu

Futboldan sonra hocalık olabilir, tam karar vermiş değilim. Onun da kursuna giderek lisansını almak istiyorum. Tamer hoca gibi bir hocayla çalışmayı çok isterim. Çok başarılı bir teknik direktör geliyor Türkiye için. Bizi çok iyi anlıyor. Otoritesi de var. Çok istekli, azimli, heyecanlı ve iyi bir çalışan bir teknik direktör. Üst düzey bir teknik direktör olacak potansiyeli var. İlk deneyimi bizle ve umarım biz de yüzünü kara çıkarmayız. 

Selçuk Şahin'nden şampiyonluk yarışı ve Başakşehir yorumu

Bizim sezona başlarken ilk 5-6 hedefimiz yoktu. Gelinen durum neden olmasın dedirtiyor. Avrupa'ya oynayan bir Göztepe olarak yansıtmak istemiyoruz bu durumu. Beklentileri de artırabilir, baskı da getirebilir. İlk yarıdaki başarı olursa Avrupa neden olmasın? Zirve anlamında Başakşehir'in başarısı tesadüf değil. 3-4 yıldır zirveyi zorluyorlar. Çok iyi transfler yaptılar. Seviye atladılar. Şampiyonlukları sürpriz olmaz. İyi oyunculardan kurulu bir takım. İyi bir teknik direktörleri var. Çok ciddi rakipleri var. Herkes yarışın içinde olacak. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe. Trabzonspor da toparlandı, yarışın içine girebilir. Belki şampiyonluk yarışı puanı 70'leri bulmayabiir. Başakşehir şampiyon olursa benim için sürpriz olmaz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler