Selçuk'un forması yeni transfere! Ortak özellikleri...

15.04.2020 - 10:04 | Son Güncellenme: 15.04.2020 - 10:08

Galatasaray'da gelecek sezon Selçuk İnan olmayacak. Tecrübeli takımın kaptanının giydiği 8 numaralı formanın yeni sahibi belli oldu. İşte Galatasaray'da 8 numaranın yeni sahibi...

Selçuk'un forması yeni transfere! Ortak özellikleri...

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda yeni sezonda Selçuk İnan'ın forması artık başka bir ismin olacak. Selçuk İnan'ın formasını giyecek yeni transfer kim? Detaylar ve gelişmeler haberde... 

Yeni sezonda Selçuk'un formasını başka bir isim giyecek

Galatasaray’da sezon sonu bitimiyle beraber futbolu bırakacak olan Selçuk İnan’la özdeşleşen 8 numaralı formayı yeni sezonda kimin giyeceği belli oldu. 

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'da oynayacak

Skorer'in haberine göre; gelecek sezon için anlaşmaya varılan Mert Hakan Yandaş, gelecek sezon sarı-kırmızılılarda Selçuk'ın formasını terletecek.

Selçuk'un forması Mert Hakan'a

Selçuk İnan, Galatasaray’a geldiğinde 26 yaşında iken, Mert Hakan ise 25 yaşında sarı-kırmızılı formayı giyeceği hatırlatıldı.

Sivasspor'da da 8 numarayı giyiyor

Mert Hakan Yandaş, Sivasspor’da da 8 numaralı formayı giyiyor. Galatasaray ile oyuncunun menajeri arasındaki görüşmelerde 4 senelik anlaşma için taraflar prensip anlaşmasına varmıştı.

Mert Hakan'a tecrübelerini aktaracak

G.Saray’da kaptan Selçuk İnan’ın Mert Hakan’a yeni sezonda sadece forma vermeyeceği aynı zamanda deneyimlerini de aktaracağı belirtildi.

Galatasaray'da iz bırakmak istiyor

Teknik adamlık için hazırlanan kaptan Selçuk, Mert Hakan Yandaş’la yakından ilgilenecek ve kendisi gibi kulübün tarihinde iz bırakması için tecrübeleri paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler