Seleznyov'dan kupa zaferi ile ilgili ilginç açıklamalar: Osmanlı İmparatorluğu...

21.05.2018 - 18:23 | Son Güncellenme: 21.05.2018 - 18:23

Akhisarspor'un golcüsü Yevhen Seleznyov'dan kupa zaferi ile ilgili ilginç açıklamalar geldi. Ukraynalı golcü kutlamalarla ilgili olarak, "Osmanlı İmparatorluğu yeniden kuruldu diye düşündüm" ifadesini kullandı.

Ukrayna basınına Akhisarspor'un Türkiye Kupası zaferi ile ilgili  açıklamalar yapan tecrübeli golcü, finalde forma giyememesine değindi ve "Üç sarı kartım olmasıyla ilgili kimsenin beni önceden uyarmaması nedeniyle Türkiye Kupası finalinde oynamadım. Dördüncü sarı kartı Galatasaray ile yapılan maçın son dakikalarında gördüm. Kulüp endişelenmememi söyledi çünkü finalde kartlar iptal ediliyormuş. Maçtan iki gün önce, kuralların değiştiğini ve oynayamayacağımı söylediler. Dnipro için de finalde oynayamamıştım, şimdi de kart nedeniyle finalde oynayamayacaktım. Bunun 'karma' tarzı bir şey olduğunu düşündüm" dedi.

Akhisarspor'un Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği Türkiye Kupası finalinin ardından yapılan kutlamalara da değinen Seleznyov, "Şehirde neler olduğunu tahmin bile edemezsiniz. İzmir'de yaşıyorum, Akhisar'dan 70 kilometre mesafede. Şehir 3 gün boyunca uyumadı. Osmanlı İmparatorluğu yeniden kuruldu diye düşündüm. Taraftarlar idmana çocuklarıyla, baklava ile geldi. Akhisar'ın Türkiye Kupası'ndaki zaferi, bir sansasyondan daha fazlasıydı"ifadesini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler