Selkaspor, çeyrek finale yükseldi

07.02.2018 - 20:42 | Son Güncellenme: 07.02.2018 - 20:42

Türkiye Kupası 2. Tur Grup maçları ikinci karşılaşmalarında bugün Köyceğiz Belediyesi ile maça çıkan Selkaspor sahadan 37-20 galip ayrıldı. Günün bir diğer karşılaşmasında Göztepe Spor Kulübünün, MYK Hentbol’u 29-28 devirmesiyle ise B Grubundan çeyrek finale çıkacak takımlar belli oldu.

Dün oynanan karşılaşmalarda Selkaspor; MYK Hentbol karşısında 28-24, Göztepe ise Köyceğiz Belediyesi karşısında 40-19 galip gelmişti. Yarın saat 13.00’te oynanacak Selkaspor-Göztepe maçı ise grup birincisini belirleyecek. 

YENAL KAYA: “GÖZTEPE MAÇIMIZA TÜM TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

 Maç sonu açıklamalarda bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya; Türkiye Kupasında da takımlarının iddiasını sürdürmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yoğun maç trafiğinde gösterdikleri başarılı performanstan dolayı oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Bugün oynanan Köyceğiz karşılaşmasında takımımızda fazla süre bulamayan oyuncularımızı da izlemiş olduk ve hazır olduklarını görmek bizleri ayrıca mutlu etti” dedi. Yarın oynanacak Göztepe maçı ile ilgili ise Kaya; “Göztepe güçlü bir takım. Biz bu maçtan da galip gelerek grubu birinci sırada tamamlamayı istiyoruz. Bu mücadelede taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını ve her zamanki detseklerini göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan; bugün 52. yaşına giren Selkaspor Sportif Direktörü Osman Özoğlu’na takımından doğum günü sürprizi seremoni esnasında geldi. Takım listelerinin okunmasının ardından saha içinde Özoğlu oyuncularıyla birlikte yeni yaşını kutladı ve ardından maçın başlama düdüğü çaldı.

Senin için hazırladığımız haberler