Hakan Keleş: "Semih Kılıçsoy, EURO 2024 kadrosunda yer alacak"

29.02.2024 - 14:15 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 14:22

Teknik Direktör Hakan Keleş, gündeme dair açıklamalar yaptı. 52 yaşındaki çalıştırıcı Semih Kılıçsoy, Halil Umut Meler ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Hakan Keleş: "Semih Kılıçsoy, EURO 2024 kadrosunda yer alacak"

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'u çalıştıran ve şu an boşta olan teknik direktör Hakan Keleş, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Konyaspor'da kadro yapısı olarak biraz kötüydü"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Keleş, "Giresunspor, Sivasspor'da mütevazı kadroyla başarılı olduk. Ardından Konyaspor süreci gelişti. Kadro yapısı olarak biraz kötüydü ancak Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı mağlubiyetler üst üste oldu. Sonrasında ayrılık süreci gelişti. 

"Galatasaray şampiyonluk yarışında bir adım önde"

Şampiyonluk yarışına değinen Keleş, "Galatasaray şampiyonluk yarışında bir adım önde. Derbide düğüm çözülecektir. Teknik Direktör değişimi konusunda Avrupa'da bir numarayız. Tekrardan yeni hedefler doğrultusunda çalışmak istiyorum" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay gelen teklifi duyurdu: "Çok istediler ancak gidemedim"
Habere Git

"Halil Umut Meler inşallah hatasız bir maç yönetir"

Beşiktaş - Galatasaray derbisini yönetecek hakem Halil Umut Meler ile ilgili sözlerine devam eden Keleş, "Halil Umut Meler inşallah hatasız bir maç yönetir. 

"Beşiktaş'ın en iyi transferi Ernest Muci"

Derbinin favorisi Galatasaray gibi ancak farklı bir maç olacak. Beşiktaş'ta toparlandı. Fernando Santos sıkıntılı bir süreçte geldi. İlk olarak defansı düzeltmek istedi. Beşiktaş'ın en iyi transferi Ernest Muci" dedi.

"Semih Kılıçsoy, EURO 2024 kadrosunda yer alacak"

Son olarak Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılısoy hakkında konuşan Keleş, "Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy, EURO 2024 kadrosunda yer alacak. Vincenzo Montella, Semih'i hazırlık maçları için kadroya alacak. Hem Semih için hem de milli takımımız için hayırlısı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta "selam" polemiği! Rıza Çalımbay yanıt verdi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler