Semih Yuvakuran: Aykut Kocaman'ın kontrolü kaybettik demesi yanlış

05.03.2018 - 15:42 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 15:42

Semih Yuvakuran: Aykut Kocaman'ın kontrolü kaybettik demesi yanlış

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve günümüzde teknik direktörlük yapan Semih Yuvakuran, Fenerbahçe - Akhisarspor maçını değerlendirdi.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yuvakuran şunları ifade etti

'Fenerbahçeli oyuncular biraz rakibi küçümsemişler'

"Beşiktaş maçı var iki tane aslında hırpalanmış bir takım oldu. Akhisar takımını da küçümsemek lazım bence Fenerbahçeli oyuncular biraz küçümsemişler. Maç oynanmadan kazanılmıyor. Hocanın hatası da var"

'Fenerbahçe takımında olan oyuncular böyle çalımlar yememeli'

"Akhisarspor hemen hamle yaptı, mesela Dany'i aldı oyuna onun dışında Fenerbahçe'nin hücum yollarını kestiler. Mücadele ve güç anlamında eksik vardı. Fenerbahçe takımında olan oyuncular böyle çalımlar yememeli"

"Fenerbahçe'nin gol yememe üzerine antreman yapması lazım. Yan top konusunda sorun var burada teknik direktör meselesi devreye giriyor. Çalışmayı devamlı yapmanız lazım ki ezberleteceksiniz"

'Aykut hocanın kontrolü kaybettik demesi yanlış'

"Kontrolü maç içinde kaybettik demesi lazım bu konuşmalar doğru değil. Daha 10 maç var iki maça bak yani şimdiden karamsarlığa kapılırsanız olmaz. Avrupa maçlarına da bakıyoruz, mücadele sonunda teknik adamlar güvenli açıklamalar yapıyorlar. Bu tip açıklamalar yanlış sonuna kadar kovalamanız lazım"

'Fenerbahçe en son Başakşehir maçında...'

"Aykut Kocaman, Konyaspor takımında Fenerbahçe ile ilk döneminde alanları iyi kapatan, iyi savunma yapan, kaymaları iyi yapan ve iyi pas yapan bir teknik adamdı ama bunu bu sezon gösteremiyor. Fenerbahçe bunları en son Başakşehir maçında yapabildi"

'Bana göre dünkü maçta Volkan olsa en az iki golü yemezdi'

"Bana göre bu takıma önce Valbuena'yı yazacaksınız sonra diğerlerini yazacaksınız. Sonra defans oyuncuları ve kaleci gelir. Kaleci demişken Volkan'ın derbide bu tip olaylara girmemesi lazımdı"

"Bak şimdi ne oluyor takım ne hale geliyor. Bana göre dünkü maçta Volkan olsa en az iki golü yemezdi. Böyle olunca takımınıza ihanet ediyorsunuz."

Senin için hazırladığımız haberler