Şener isyan etti: "Benim bıraktığım kulüp bu değildi."

15.10.2017 - 22:38 | Son Güncellenme: 15.10.2017 - 22:38

Trabzonspor'un Teleset Akhisarspor karşısında aldığı 6-1'lik tarihi hezimete tepkiler çığ gibi büyüyor. Eski başkan Sadri Şener, Haber61'e yaptığı açıklamada kulübün son durumunu ve yaşananları değerlendirdi.

Şener, Trabzonspor'da hal ve gidişatın hiç hoş olmadığını ve bu durum karşısında büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. 

BİRİNİN BİRŞEYLER YAPMASI LAZIM

Sadri Şener sözlerine şöyle devam etti: "Bu kadar masraftan, bu kadar harcanan paradan sonra şu noktada olmak hiç hoş değil. Beşiktaş'a 7-1 yenildiğimiz maçta Ben Almanya'daydım ve hemen o akşam başkanlıktan istifa ettim. Sebebi de şuydu; futbolculara, hocaya hücum etmesin bana hücum etsin diye. Seyrini değiştirmiştim, sonra yoluna koymuştuk. Şimdi bu durumda da ben istifadan çok hoşlanan biri değilim ama birinin bir hareket yapması lazım. Bu hoca olabilir, başkan olabilir ama bir şey gerekiyor, birileri birşey yapmalı. Şu an birlik beraberlik gibi cümleler lüzumsuz cümleler." dedi.

ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Trabzonspor'un durumuna çok üzüldüğünü dile getiren Şener, "İki tane konu var, birisi Ersun hoca, diğeri Muharrem Usta. Tekrar beraber olacağız, takım iyi olacak gibi şeyler söyleniyor ama her ne olursa olsun böyle sonuçların olmaması lazım. Şu durumda ya Valinin ayrılması lazım, ya belediye başkanının ayrılması lazım, ya Kulüp Başkanı ya da antrenör... Bunlardan birinin ayrılması lazım ki bu olay karşısında bir hareket doğmalı. Birinin seçmesi lazım. Hiçbirisinin banane dememesi lazım. Trabzonspor'un geldiği şu duruma çok üzülüyorum. Benim bıraktığım kulüp bu değildi. Trabzon büyük bir camia, zamanla elbette toparlanır ama kiminle? Trabzonsporda malesef sahipsizlik görüyorum. Bunu kim düzeltir bilmiyorum ama bunun acilen düzeltilmesi lazım."ifadelerini kullandı. (Haber61)

Senin için hazırladığımız haberler