Şenol Güneş'ten Nathan Redmond Kararı: "Beklediğim Gibi Bulmadım"

28.12.2022 - 14:44 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 15:01

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nathan Redmond'u takımda görmek istediğini yönetime iletti. Detaylar.

Şenol Güneş'ten Nathan Redmond Kararı: "Beklediğim Gibi Bulmadım"

Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ile Kamil Çetin yapacak. Kadir Sağlam dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş ligde 7. sırada

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 15 haftada altı galibiyet, beş beraberlik ve üç mağlubiyet elde eden siyah-beyazlı takım, topladığı 23 puanla yedinci sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Nijeryalı orta saha!
Habere Git

Bilet fiyatları

Beşiktaş - Adana Demirspor maçının bilet fiyatları da belli oldu.

  • Loca 162: 4.000TL
  • VIP 100: 2.350TL
  • VIP 101-126: 1.950TL
  • 1. Kategori: 790TL
  • 2. Kategori: 720TL
  • 3. Kategori: 580TL
  • 4. Kategori: 510TL
  • 5. Kategori: 470TL
  • Kapalı Üst: 430TL
  • 6. Kategori: 380TL
  • 7. Kategori: 190TL
  • 8. Kategori: 180TL

Öte yandan, Beşiktaş'ta yapılacak transferlerle beraber, gönderilecek isimler için de çalışmalar devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Kara Kartal bu bağlamda, Masuaku, Montero gibi isimleri göndermeyi düşünüyor.

Şenol Güneş kararını yönetime iletti

Bununla beraber Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetime yeni kararını iletti. 70 yaşındaki teknik adamın, Rosier ile de çalışmak istemediği biliniyor.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek açıkladı: "Eksiği olanlar gider, ihtiyaç olanlar gelir"
Habere Git

Güneş, Nathan Redmond'a da dair sürpriz bir karar aldı. Bilindiği üzere Redmond, sezon başında kiralanmıştı. 

Kulüpten yapılan açıklamada Redmond için şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında İngiliz orta saha oyuncusu Nathan Redmond ile sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Nathan Redmond'a Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz."

Redmond gidiyor

Aktarılan bilgilere göre Redmond için Şenol Güneş'ten 'ayrılık kararı' geldi. Siyah beyazlıların kurt hocası, konuya ilişkin Beşiktaş yönetimine görüşlerini bildirirken, yönetim beklenmedik karara dair çalışmalara başladı.

"Beklediğimi bulamadım"

Şenol Güneş, Redmond için, "Beklediğimi bulamadım" ifadelerini kullandı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş yönetimi düğmeye bastı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yöneticiden Cemal Özgörkey iddialarına yanıt!
Habere Git

Redmond'un menajerini çağırılacak

Siyah beyazlı kulübün yönetimi, Redmond'un menajerini İstanbul'a davet edecek ve yıldız isimle masaya oturulacak. Kara Kartal, anlaşmalı olarak Redmond ile sözleşme fesih görüşmesi yapacak.

Oyuncunun da kabul etmesi halinde, arada transfer sezonunda Redmond takımına geri gönderilecek. Beşiktaş, Redmond ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. İstanbul devi, Redmond'ın olası ayrılığı sonrası planını da belirledi. Anlaşması sözleşme feshi gelmesi halinde, yeni bir 'kanat transferi' için düğmeye basılacak.

Redmond'un bu sezonki performansı

28 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncusu Beşiktaş ile çıktığı 11 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kanarya'da bir oyuncuyla yollar ayrılıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler