Şenol Güneş, hastane raporunu açıklayacak: 7 gün iş göremez...

09.05.2018 - 09:44 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 09:44

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş olaylı Fenerbahçe maçıyla ilgili sürpriz bir karar aldı. Tecrübeli teknik adam, hastaneye kaldırılması ve sonrasında yaşananlarla ilgili Acıbadem Hastanesi tarafından hazırlanan sağlık raporunu basınla paylaşma kararı aldı.

 Şenol Güneş için verilen 7 günlük iş göremezlik raporu olmasına rağmen tecrübeli teknik adamın dava açmama kararı aldığı iddia edildi.

ŞENOL GÜNEŞ’TEN TAZMİNAT İDDİALARINA CEVAP

Fatih Terim’in TFF’ye açtığı tazminat davasını kazandığı gün sürpriz bir gelişme daha yaşandı… 2002’de Türk Milli Takımı’na dünya üçüncülüğünü kazandıran Şenol Güneş’in tazminat aldığı iddia edildi. Güneş ise bu iddialara cevap olarak, “maaşımı bile almadım. Ne tazminatı. Bütün dosyaları da gönderdim” cevabını verdi.

EFSANE YILLARIN REKORUNA 8 MAÇ KALDI

Beşiktaş, Süper Lig'de Şenol Güneş’le evinde 43 maçtır kaybetmiyor. Bu dönemde 36 galibiyet ve 7 beraberlik aldı Bu, Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi. Beşiktaş'ın daha önce 1989-1992 yılları arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık süreçten bu yana en uzun serisi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler