Beşiktaş'ta Şenol Güneş Gaziantep Maçı İçin Kararını Verdi! Dele Alli...

25.12.2022 - 11:04 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 11:21

Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Dele Alli bekleneni veremedi. Teknik direktör Şenol Güneş, Gaziantep FK maçı öncesi kararını verdi...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş Gaziantep Maçı İçin Kararını Verdi! Dele Alli...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Siyah-Beyazlılar, 2022 Dünya Kupası'nın ardından kaldığı yerden devam eden ligde ilk maçına Kalyon Stadyumu'nda çıkıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu mücadele öncesinde kritik bir karar verdi.

Dele Alli'nin üzerini çizdi

Akşam'ın haberine göre Şenol Güneş, sezon başında Premier Lig ekibi Everton'dan kiralanan Dele Alli'nin üzerini çizdi. Şanlıurfaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda 29. dakikada oyundan alınan yıldız futbolcu, Gaziantep FK maçında kadroda yer almayacak.

Orta saha, Atiba-Salih-Gedson üçlüsüne emanet

Deneyimli teknik adam, Gaziantep FK karşısında orta sahayı Atiba Hutchinson, Salih Uçan ve Gedson Fernandes üçlüsüne emanet edecek. Siyah-Beyazlılar'da beklenen performansın altında kalan Dele Alli ise yedek kulübesinde olacak.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş lige takımın yarısını değiştirerek başlıyor
Habere Git

Kupada 3 şok üst üste

Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda çıkılan Şanlıurfaspor maçına Dele Alli ile başlamıştı. İlk 11'de yer alan yıldız oyuncu, oyuna katkıda bulunamadı. İlk 20 dakikada kalede görülen 2 gol Şenol Güneş'i harekete geçirdi. Beşiktaşlı futbolcular 20 dakikada 2 kez şok yaşarken, 3. şoku ise hocalarından gördü. Güneş, 29. dakikada 2 oyuncu değişikliği birden yaptı.

Çıkarken tepki aldı

Transfer edildiği günden beri kalitesini sahaya yansıtması beklenen Dele Alli, iyi bir performans sergileyemedi. Şanlıurfaspor karşısında da etkisiz bir görüntü veren yıldız, Şenol Güneş tarafından 29. dakikada kenara alındı. Dele Alli oyundan çıkarken Beşiktaş tribünleri yıldız oyuncuya tepki gösterdi.

Maçın 29. dakikasında Atiba Hutchinson yerini Tayyip Talha Sanuç'a, Dele Alli ise Gedson Fernandes'e bıraktı. Dele Alli, Siyah-Beyazlı taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Tribünler, İngiliz futbolcuyu kenara gelirken ıslıkladı.

İlgini Çekebilir
Yayıncı kuruluşta Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi kızdıracak sözler!
Habere Git

Yıldızı Tottenham'da parladı

Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Tottenham'da yıldızı parlayan Dele Alli, eski günlerini arıyor. Özellikle 2018 yılında piyasa değerini 100 milyon Euro'ya kadar çıkaran İngiliz star, kariyerinin ilerleyen bölümlerinde büyük bir düşüş yaşadı. Ocak ayında Everton'a transfer olan Dele Alli, Ağustos ayında Beşiktaş'a kiralık olarak geldi.

7 maçta 2 gol attı

Bu sezon Beşiktaş forması ile 7 karşılaşmada görev alan Dele Alli, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Henüz asist katkısında bulunamayan Dele Alli, 7 maçta toplam 575 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler