Şenol Güneş: "Zor bir maçı kazanarak bitirmek istiyoruz"

03.10.2018 - 19:10 | Son Güncellenme: 03.10.2018 - 22:10

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Şenol Güneş: "Zor bir maçı kazanarak bitirmek istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Zor bir maçı kazanarak bitirmek istiyoruz

Maçın dostluk içinde geçmesini istiyorum. Keyifli bir futbol olmasını diliyorum tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Malmö takım oyununu iyi oynayan ve tüm taktik sistemlerine geçiş yapan bir takım. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kendimizi de güçlü hissediyoruz. Zor bir maçı kazanarak bitirmek istiyoruz.

Çıkabileceğimiz en iyi kadroyla sahada olacağız

Atiba ve Güven listede yok. Adriano'nun sakatlığı var. Birkaç oyuncumuzun gribal enfeksiyonu var. Bakacağız duruma göre çıkabileceğimiz en iyi kadroyla sahada olacağız. Bizde de Malmö'de de iyi oyuncular var. Karşımızdaki takım sıradan bir takım değil. Takım oyununu iyi oynayan, bireysel anlamda yetenekli oyuncuları olan bir rakibe karşı oynayacağız.

Pepe'yi büyük ihtimal kullanacağım

Pepe'yi büyük ihtimal kullanacağım. Quaresma'yla ilgili kararı vermedim. Rakibin durumuna göre ve oyuncularımın durumuna göre son kararı antrenmandan sonra vereceğim.

Fenerbahçe maçını pazartesi oynadık, o da pazar olabilirdi

Ben söylediğim konularda bize ayrıcalık yapılsın demiyorum. Adaletli olunsun. Fenerbahçe maçını pazartesi oynadık, o da pazar olabilirdi. Aynı hafta, Galatasaray maçının olduğu hafta, biz perşembe oynuyoruz ve Galatasaray maçını Pazar günü oynuyoruz, Fenerbahçe aynı gün oynuyor bizimle, onlar pazartesi oynuyor. Bunu konuşarak biz gündeme getirmek istemiyoruz. Doğru değil. Yapılmazsa da saygı duyacağız. Çok önemli değil. O günün koşulları neyse o karar verilir. Atiba ve Güven listede yok, Negredo'yu listeye aldım o da yok.

Malmö futbol oynamaya çalışan bir takım

Bugün antrenman sahasına baktım. Antrenman sahasının ve stadyum sahasının düzeleceğini düşünüyorum. Gösterişi olmayan sıcak ve samimi bir stadyum olduğu için bahsettim. (Malmö'yle ilgili yorumu için) Malmö futbol oynamaya çalışan bir takım, biz de yarın güzel futbol sergileyeceğiz.

Buraya gelen oyuncular oynayabilir

Quaresma özelinde soru soruyor. Oynatalım mı, oynatmayalım mı? Ben kadro için konuşmam. Buraya gelen oyuncular oynayabilir. Siz de Quaresma'yı istiyorsanız, oynatırız. Başında ya da sonunda oynatırız. (Gülerek)

Senin için hazırladığımız haberler