Beşiktaş yol ayrılığını duyurdu! Şenol Güneş'in istifası kabul edildi

06.10.2023 - 12:14 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 12:21

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş istifa etti. Yönetim, Güneş'in istifasını kabul etti. Resmi açıklama yapıldı.

Beşiktaş yol ayrılığını duyurdu! Şenol Güneş'in istifası kabul edildi

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Lugano'yu konuk eden Beşiktaş 2-0 önde olduğu maçta 3-2 kaybetti. Taraftarın maçın başından sonuna kadar yönetime olan tepki futbolcu ve teknik heyete de yöneldi. Karşılaşma sonunda stattan bir süre ayrılmayan Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş bir toplantı gerçekleştirdi.

Güneş idmana çıkmadı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen teknik direktör Şenol Güneş, istifa kararı aldı. Takımın bugünki antrenmanına çıkmayan deneyimli hoca, Siyah-Beyazlılar ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş yol ayrılığını duyurdu

Beşiktaş, Şenol Güneş'in istifasını kabul etti. Kulüp, yol ayrılığını resmen duyururken, Güneş'e emekleri için teşekkür etti.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den olağanüstü kongre kararı!
Habere Git

Yapılan açıklamada, "Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Beşiktaş’ta 2. Şenol Güneş dönemi sona erdi

  • 41 Maç
  • 28 Galibiyet
  • 7 Beraberlik
  • 6 Mağlubiyet
Senin için hazırladığımız haberler