Şenol Güneş'e yurt dışından 3 teklif var! Yeni adresi...

20.04.2022 - 08:47 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 08:54

Teknik direktör Şenol Güneş, kariyerinde bambaşka bir sayfa açabilir. Valerien Ismael öncesi adı sık sık Beşiktaş'la anılan Güneş'e 3 ciddi teklif var. İşte detaylar...

Şenol Güneş'e yurt dışından 3 teklif var! Yeni adresi...

Eylül 2021'de Milli Takım Teknik direktörlüğü görevinden ayrıldığından bu yana takım çalıştırmayan Şenol Güneş hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.

Güneş'e Birleşik Arap Emirlikleri'nden 3 teklif

69 yaşındaki tecrübeli teknik adam yeni sezonda Arap Yarımadası'nın yolunu tutabilir. Uzun süre adı Beşiktaş'la da anılan Şenol Güneş, 14 takımın yer aldığı Birleşik Arap Emirlikleri ligindeki 3 takımdan şubat ayı sonunda teklif almıştı.

Teklifleri bekletiyor

Akşam'da yer alan habere göre; Şenol Güneş'in menajerler aracılığıyla aldığı 3 teklife aradan 2 ay geçmesine rağmen hala cevap vermemesi dikkat çekti. Şenol Güneş'in yeni sezon için aldığı bu teklifleri beklettiği ve gelecek olası diğer tekliflerle birlikte düşünüp son kararını vereceği öğrenildi.

Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilmişti

Yeni sezonda mutlaka bir takımın başına geçmeyi planlayan Şenol Güneş, Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası ve Valerien Ismael göreve gelmeden önce Beşiktaş'ın gündeminde yer alıyordu. Hatta Şenol Güneş'in Ismael öncesi Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilmiş ancak 69 yaşındaki teknik adam söz konusu haberleri yalanlamıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Alex Teixeira piyangosu
Habere Git

Şenol Güneş'in kaç kupası var?

Son olarak 18 Mart 2019 ile 10 Eylül 2021 tarihleri arasında A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Şenol Güneş'in teknik direktörlük kariyerinde 6 kupası bulunuyor. Beşiktaş ile 2 Süper Lig kupası kazanan Şenol Güneş, 2 Türkiye Kupası ve 2 de Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler