Şenol Güneş'ten flaş milli takım açıklaması: "Sezon sonunda anlaşmak..."

15.02.2019 - 19:34 | Son Güncellenme: 15.02.2019 - 22:34

Şenol Güneş'ten flaş milli takım açıklaması: "Sezon sonunda anlaşmak..."

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan maç sonrası açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş maç sonu neler söyledi? İşte Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Zor bir takımdı. Kendi sahasında 1 maç kaybettiler. Az gol yiyorlar. Önde iyi iş yapan oyuncuları vardı. Kamara ve Bifouma yoktu olumsuz etkilenmiş olabilirler. Zor maçı kolaylaştırdık. 10 kişi kaldılar. Daha sonra oyuna ortak oldular ama maçın tamamında galibiyeti hak ettik. Farka da gidebilirdi. 

Maçın gol kaçırma örneklerini ve basit gol yeme örneklerini gösterdik. Altımızda olan takımla puan farkını açmak önemliydi. Büyük takımın yapmaması gereken hatalar yaptık. Galibiyeti hak ettik ama maç içinde hatalar vardı. Beceri olmadığı zaman, konsantrasyon olmadığı zaman goller kaçıyor. Şartlar ne olursa olsun kaçanlar başarısızlıktır. 

Kaçan golden sonra golü yemek ne kadar oyunun disiplininden koptuğunuzu gösteriyor. Derslerin çıkacağı maçtı. Ljajic'in gördüğü kart da affedilebilir bir şey değil. Oyuncu kimse üzülmesin diye oynamalı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü teklif edilirse sezon sonunda anlaşmak üzere değerlendireceğini söyledi.

"Böyle bir durum olduğunda sezon başı anlaşabileceğimi söyledim. Kulüpte buna izin ve onay verdiği için bir sorun yok gibi görünüyor. Yakın bir zamanda federasyondan resmi bir şey gelirse sezon sonunda anlaşmak üzere değerlendirilecek durumdur. Bugün için anlaşma yok. Olduğu zaman açıklarız. Bu tip görüşmeler oldu. Olabilir, bekliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler