Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Rosier ve Saiss Kararı | Transfer Haberleri

16.03.2023 - 11:53 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 12:03

Gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Beşiktaş'ta Valentin Rosier ve Romain Saiss ile yollar ayrılacak. Şenol Güneş ise oyuncularla ilgili farklı karar aldı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Rosier ve Saiss Kararı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı gösteremeyen Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Şampiyonluk yarışında olmak isteyen siyah beyazlılar, devre arasında kadrosunu güçlendirdi. Şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Kartal, gelecek sezon için çalışmalarına da başladı.

Rosier ve Saiss için farklı yol

Siyah beyazlı ekipte transferin yanı sıra takımdan ayrılması beklenen isimler gündeme gelirken, Valentin Rosier ve Romain Saiss için farklı bir yol izleneceği ortaya çıktı.

Şenol Güneş, Rosier ve Saiss'a ara ara şans tanıyacak

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş takımdan göndermeyi planlandığı Rosier ve Saiss'in transferlerinde gelir elde etmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda iki ismi gerçek değerleriyle satmak isteyen Şenol Güneş, oyuncuların piyasa değerlerinin çok düşmemesi için sezonun geri kalan maçlarında Rosier ve Saiss'e zaman zaman şans tanıyacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl harekatı!
Habere Git

Rosier, gözden düştü

Geçen sezon gösterdiği performansla teknik heyetin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Fransız sağ bek Rosier, son dönemde yaşadığı performans düşüklüğünün ardından gözden düştü.

Rosier'in performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 21 maça çıkan sağ bek Rosier, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Romain Saiss'ın performansı

Bu sezon teknik direktör Güneş'in gözüne girmeyi başaramayan Faslı stoper Romain Saiss ise siyah beyazlı formayla toplamda 18 karşılaşmada görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler