Sercan Yıldırım'a Survivor'da şok! Üst üste ikinci kez...

25.01.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 12:49

Futbolculuk kariyerine ara vererek Survivor'a katılan Sercan Yıldırım büyük şok yaşadı. Ünlüler takımında yarışan Yıldırım, üst üste 2. kez sürgün adasına gönderildi.

31 yaşındaki Fatih Karagümrük forması giyerken futbolculuk kariyerine ara veren Sercan Yıldırım, flaş bir kararla Survivor yarışmasına katılmıştı. Yarışmanın dün akşamki bölümünde ünlüler takımından Sercan Yıldırım sürgün odasına gönderildi. 

Survivor'ın 24 Ocak 2022 tarihli bölümünde üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen karşılaşmaların yaşandığı oyunda kazanan Gönüllüler takımı oldu. Kaybeden Ünlüler takımı, konseyde iki eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı Survivor konseyinde açıkladı: 'Ada'yı karıştırdık...'
Habere Git

Sercan üst üste ikinci kez sürgün adasına gönderildi

Ünlüler takımınde sürgün adasına gönderilen ilk isim Ayşıl olurken, dördüncü eleme adayını ise takımın en başarılı yarışmacısı olan Nagihan seçti. Nagihan'ın dördüncü eleme adayı tercihi ise Sercan Yıldırım oldu. Böylece Sercan Yıldırım üst üste ikinci kez Sürgün Adası'na gönderilmiş oldu.

 

Sürgün adasına gönderilen 4 isimden en az oyu alan yarışmacı, Survivor'a veda edecek.

"Bunu ben istedim"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sercan Yıldırım, "Bunu ben istedim. Bir yarışmacı üç kez üst üste sürgün adasına gidemeyeceği için bu hafta potaya girip haftaya gitmemek daha iyi" şeklinde konuştu. Sercan Yıldırım böylece üst üste ikinci kez sürgün adasına gönderildi.

Sürgün adasının kuralları zorlu 

Sürgün adasında 4 yarışmacı beraber kalacaklar, Bu yarışmacılar hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak.

Bursaspor'un tarihi şampiyorluğunda takımdaydı

Dört büyükler dışında Süper Lig"de şampiyon olan ilk takım olan Bursaspor'un 2009-2010 sezonundaki tarihi şampiyonluğunda yeşil beyazlı formayı giyen Sercan Yıldırıl, kariyerinde Galatasaray, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Giresunspor ve Karagümrük formaları giydi.

Galatasaray'da forma giydiği dönemde de iki şampiyonluk yaşayan Yıldırım, bir kez Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler