Serdar Aziz'in menajerinden flaş açıklamalar! Galatasaray, Serkan Kırıntılı...

27.03.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 27.03.2018 - 15:59

Serdar Aziz'in menajerinden flaş açıklamalar! Galatasaray, Serkan Kırıntılı...

Galatasaray forması giyen Serdar Aziz ve Atiker Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'nın menajeri Haluk Canatar çok özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Canatar şunları ifade etti. 

'Bahsi bile geçmedi'

"Galatasaray kulübünden alacaklar için hukuki işlem yapıldığına dair konunun bahsi bile geçmemiştir. Ben zaten biraz araştırdım ve haberin çıktığı medya kurumunda kaynak yok. Birisi bir tweet atmış bazı sitelerde bunu alıp yaymışlar. Böyle bir algı operasyonu olmuş. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ya da kurumsal olarak yönetilen kulüplerle davalık olmak istemeyiz."

"Daha önce benzer bir durum yaşandı mesela Ankaragücü'nden beş tane çok dürüst yönetici geldi. Serkan Kırıntılı'nın alacakları vardı. Transferi sorunu vardı ben öncelikle transferi açalım dedim. Bayağı yüklü bir alacağım vardı. Şu dönemde size yapacağım en iyi jest bir lira alacağımı almıyorum ve ibra ediyorum dedim. Bütün kulüplere de bu şekilde yapmıyoruz ama bizim de şirketimiz var."

'Böyle bir şey yapsam Serdar Aziz için haksız olur'

"Ülkemize ve devletimize vergi ödüyoruz. Böyle bir şey yapsam öncelikle Galatasaray kulübünde oynayan Serdar Aziz için haksız olur. Bu duyarlılığı kaybettiğimiz gün futbolcu temsilciliği yapmamam lazım."

"Batur Altıparmak ülkede işini en iyi yapan menajerlerden biridir. Hukuksal davalarda 5 yılı geçen davalar zaman aşımı oluyor. Zaman aşımını geçmek için yapılan bir başvuru olduğunu söyledi. Elinde çok iyi futbolcular var. Bunları temsil ettiğiniz zaman iş hayatında böyle sıkıntılar olabilir. Galatasaray kulübüyle uzun zamandan beri ilişkimiz var. Ben hiç aramadım onlar beni arayıp ödeme yapmışlardı"

Serkan Kırıntılı Galatasaray'a gidiyor mu?

"Serkan Kırıntılı'nın bu istatistikleri doğru. Ben menajeri olduğumdan kendisinin bilgileri var, Serkan son 3 yılın en iyi kaleci istatistiklerine sahip. Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyor. Hiçbir şekilde Serkan'ın konusu açılmadı. Galatasaray kulübünün transfer politikası bilemiyorum. Önlerinde çok fazla pozisyon ve tercih var. Serkan'ın sözleşmesi Konyaspor ile bir yıl daha devam ediyor. Ligin akışı içinde benim görüşmem etik olmaz. Bu nedenle hiçbir görüşmemiz olmadı."

'Fatih Terim, Serdar Aziz ile Bursaspor A takımına yükseldiği günden beri ilgileniyor'

"Serdar Aziz bir yıl oynamamış oyuncu olarak sezona başladı. Serdar'ı tanıyorum oynadıkça daha iyi olacaktır. Önemli özellikleri daha çok ortaya çıkacaktır. Fatih hoca çok eski dönemden beri takip ettiği bir oyuncu. Bursaspor A takımına yükseldiği günden beri Fatih Terim ilgileniyor ve o dönemde talip olmuştu. Onların arasındaki diyaloglar çok iyi."

Serdar Aziz bu sezon Galatasaray forması altında 24 resmi maça çıkarken 3 gol kaydetti

Senin için hazırladığımız haberler