Fenerbahçe'de Serdar Dursun, golün sırrını açıkladı

03.04.2024 - 23:00 | Son Güncellenme: 03.04.2024 - 23:07

Trendyol Süper Lig 31. hafta maçında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de Serdar Dursun ile İrfan Can Eğribayat açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Serdar Dursun, golün sırrını açıkladı

Trendyol Süper Lig 31. hafta maçında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 4-2'lik skorla kazandı.

Sarı-lacivertli takımın gollerini 17. dakikada Djiku, 51. dakikada Dzeko, 70. dakikada Tadic ve 85. dakikada Serdar Dursun atarken Adana Demirspor'un sayılarını 25'te Balotelli ve 80'de Barasi kaydetti.

Maç sonu Fenerbahçe'de Serdar Dursun ile İrfan Can Eğribayat açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Eğribayat: "Dünyanın en iyi kalecileri de hata yapıyor"

İlk olarak söz alan kaleci İrfan Can Eğribayat yaptığı açıklamada, "Trabzon'dan sonra birlikteliğimiz arttı. Hata futbolda var. Dünyanın en iyi kalecileri de hata yapıyor. Önemli olan buna takılı kalmamak. Hata dışında neler yaptığın önemli. Ben oyunda kalmaya çalıştım. Soyunma odasında birlikteliğimizi arttırdık, kazanacağımızı konuştuk. İki takım için de güzel maç oldu. Serdar Dursun devre arasında 'Canını sıkma, ben girerim ve bir tane atarım' dedi. Hataya takılı kalmadan devam etmek önemli. Rahat bir insan olduğum için hataya takılı kalmam. Sonuna kadar savaşacağız." dedi.

"Hata yaptım, bütün stat arkamda durdu"

İrfan Can ayrıca, "Trabzonspor maçından önce 9'da 9 yapacağımızı ve şampiyon olacağımızı konuştuk. Şimdi 7 kaldı. Her maçı kazanmaya çalışacağız. Sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Kulübümüz ciddi şeylerle mücadele ediyor, bizim hakkımızı savunuyor. Bizim de sahada en iyisini yapmamı lazım. Taraftarımız da bizi sonuna kadar destekliyor. Hata yaptım, bütün stat arkamda durdu. Onlara teşekkür ederim. Mücadeleye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Serdar Dursun: "Biraz golleri geç bulunca panik yaptığımız doğru"

Takımının son golünü atan Serdar Dursun ise şu ifadeleri kullandı:

"Bir tane siu yapacaktım, sonunda 4 tane oldu sanırım. Böyle atmosfererde hayalini kuruyordum. Tekrar Fenerbahçe'nin formasını giymek için hayal kuruyordum. Allah da nasip etti. Çok mutluyum, inşallah devamı gelecek.  Sezon başından beri iyi oynuyoruz. Biraz golleri geç bulunca panik yaptığımız doğru. Rakip öne geçince yavaş oynuyor. Biz öne geçince çok farklı oluyor. Bugün de 1-0 öne geçtik ama ne yazık ki 1-1 oldu. Ama bugün sakindik. Oyuna bakarsak haklı bir galibiyet aldık."

Senin için hazırladığımız haberler