Serdar Dursun ve Attila Szalai'den Austria Wien açıklaması

19.08.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 01:03

Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Austria Wien'i 2-0 mağlup ederken maçın ardından Serdar Dursun ve Szalai açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursun ve Attila Szalai'den Austria Wien açıklaması

Fenerbahçe Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Avusturya temsilcisini 2-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi tur için avantajı yakaladı. Maçın ardından Serdar Dursun ve Szalai açıklamalarda bulundu.

İkinci maç için rahatladık

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Serdar Dursun "Austria Wien çok koşan bir takım, güçlü bir takım. Zor bir maçtı, iyi bir performans gösterdik. Haklı bir galibiyet aldık, ikinci maç için rahatladık. Hocam bana şans verdiği sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Forvet oyuncusu olarak gol atmaya çalışıyorum, atıyorum da. Takım için elimden geleni yapmaya devam edeceğim, daha da fazla süre almak istiyorum. Çok fazla maç var." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Viyana'da Türk Marşı çaldı!
Habere Git

Hocamız bizleri çok iyi hazırlıyor

Szalai "Önemli bir galibiyet elde ettik. İyi savaştık, iyi bir oyun ortaya koyduk. Özellikle ikinci yarı daha iyiydik. İlk yarı ofansif anlamda düzeltmemiz gereken noktalar oldu. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Şu an itibariyle toparlanma sürecine gireceğiz ve önümüzdeki Süper Lig maçına hazırlanacağız. Hocamız bizleri çok iyi hazırlıyor. Farklı taktikler de öğretiyorlar. Farklı planlara uyabilmek çok önemli. Bugün de bunu saha içinde gösterdik. Taktik olarak da sistemsel olarak da bugün maç içinde iyiydik." ifadelerini kullandı 

Senin için hazırladığımız haberler