Serdar Gürler'den penaltı vurgusu: "Başka olurdu..."

27.01.2019 - 00:13 | Son Güncellenme: 27.01.2019 - 00:13

Göztepe'nin yeni transferi Serdar Gürler, Galatasaray maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Serdar Gürler'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Zemin kötüydü. Zemine rağmen iki takım da iyi futbol sergiledi. Penaltıyı atsak maç başka olurdu. Oyunun kuralı bu. 1-0 yenildik ama herkes gördü ki iyi bir Göztepe var. Direkten dönen topumuz ve kaçan penaltımız var. Kaybetmeyi hak etmedik. 90. dakikaya kadar 1 puan alabileceğimizi düşünüyordum. Olmadı. Başarılı şekilde devam etmek istiyoruz.

Öte yandan, Gürler maçın ardından NTV'ye de açıklamalarda bulundu:

'' En az bir puan almayı hedeflemiştik''

İki takım içinde aynıydı. Zor zemin ve zor koşullara rağmen iyi oynadık. Pozisyona girdik, penaltımız kaçtı, direkten dönen toplarımız vardı. En az bir puan almayı hedeflemiştik. Bizim hedefimiz her zamandır ama olmadı. Bu çizgide devam etmek istiyoruz. Gördüğünüz gibi baskıyı kurduk ama top girmeyince girmiyor. Penaltı da kaçırdık. Bu şansı kendi lehimize çevirmemiz lazım.

İspanya kariyeri hakkında...

Geri döndüm, özledim Türkiye'yi. Yapamadım değil de zordu. İngilizce, Fransızca bilen yoktu. Orada herkes kendi başına. Geri dönme kararı aldım daha fazla oynamak için. İyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Onlarda mutludur ben de mutluyum zaten."

Senin için hazırladığımız haberler