Serdar Gürler'den transfer itirafı! Trabzonspor...

04.06.2020 - 10:01 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 10:03

Göztepe forması giyen Serdar Gürler, kariyer planlamasıyla ilgili açıklamalar yaptı. İspanya'ya dönme planı olmadığını anlatan futbolcu, Türkiye'den aldığı transfer teklifi hakkında konuştu. Trabzonspor ile görüştü mü? Serdar Gürler açıkladı.

Serdar Gürler'den transfer itirafı! Trabzonspor...

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Serdar Gürler, geleceği hakkında konuştu. Huesca’ya dönmeyeceğini anlatan futbolcu, kendisine ulaşan transfer teklifini de açıkladı. Serdar Gürler, Trabzonspor’a mı transfer olacak? Serdar Gürler açıkladı.

Serdar Gürler: “Huesca’da devam etmeyeceğim”

Göztepe’de bu sezon çıkışa geçen Serdar Gürler, Fanatik’e verdiği röportajda, “Huesca'da devam etmeyeceğim. Öyle bir niyetim yok ama Allah bilir. Göztepe'de çok mutluyum. Kulübümün 1.2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu var. Biraz yüksek ama ibreler benden yana. Göztepe çok büyük bir camia. Bir de şimdi yeni stat yaptılar mahallenin ortasına. Çok güzel ve ateşli bir taraftarı var. Büyük kulüplere göre maddi durumu da iyi. Çok iyi yönetiliyor, borcu yok. Temennim aslında burada kalmak. Ailem ve ben burada kendimizi iyi hissediyoruz. Ancak futbol bu, belli olmaz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’dan transfer teklifi geldiğini açıkladı

Daha önce adı transferde Galatasaray ile de anılan futbolcu, Trabzonspor’dan kendisine teklif geldiğini doğruladı ve bordo-mavililere şu sözlerle yeşil ışık yaktı:

"İsmimin büyük takımlarla anılması gurur veriyor. Trabzon'da oynadım, kadro dışı bırakıldım ve aslında iyi de ayrılmadım. Ama kırgınlığım ya da kızgınlığım yok. Sadece birkaç yöneticiye darılmıştım, onlar da gitti zaten. Futbolda küsmek olmaz. Yani Trabzonspor'a kapıları kapatmadım. Direk benimle olmasa da menajerim aracılığıyla temas kuruldu. Herkes büyük takımlarda oynamak ister. Sezon sonunda neler olacak göreceğiz."

Trabzonspor’da ne değişti?

Serdar Gürler, daha önce de oynadığı Trabzonspor’da ne değişti sorusuna, “ Yönetim değişti, oyuncu kalitesi arttı. Genç oyuncular büyük katkı verdi. Baktığımızda büyük takımlarda en çok yerli oyuncuyu Trabzon oynatıyor. Kimya da tuttu ve başarı geldi” yanıtını verdi.

Performansını neye bağlıyor?

6 gol 6 asistlik performansını neye bağladığını anlatan futbolcu, ”Mantalite olarak çok güçlü biriyim. Futbol kalitemi de biliyorum. İspanya'da bana biraz daha şans verilseydi inanıyorum ki Göztepe'de yaptığım çıkışı orada da yapardım. Nasip değilmiş. İlerleyen zamanda belki yeniden Avrupa olur. Olursa da iz bırakacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler