Serdar Gürler'den yeni sözleşme açıklaması!

27.06.2020 - 23:34 | Son Güncellenme: 27.06.2020 - 23:40

Serdar Gürler'den yeni sözleşme açıklaması!

Süper Lig'de 29. hafta maçında Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından ev sahibi ekipte Serdar Gürler, Napoleoni ve Alpaslan Öztürk, açıklamalarda bulundu.

Serdar Gürler, ''Sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. 3 defa geri gerdik. Skor avantajını kapsak belki değişik olabilirdi. 1 puana mutluyuz diyelim. Son 3 haftada en iyi futbolumuzu oynadığımızı düşünüyorum. En çok zevk aldığımız maçlardan biri oldu. Haftaya Fenerbahçe’ye gideceğiz. İnşallah oradan da iyi bir sonuçla döneriz'' dedi.

28 yaşındaki futbolcu, Göztepe ile olan sözleşmesi üzerine sorulan soruya ise ''Taşıdığım armaya sonsuz saygım var. Sezon sonuna kadar terimin son damlasına kadar bu formayı terleteceğim. Niyetim burada kalmak. Gönlüm kalbim kafam bu yönde ama olmazsa da hayırlısı olsun'' şeklinde cevap verdi.

'Bu camianın hak etmediği iki hafta geçirdik'

Maçın bir başka başarılı futbolcusu Alpaslan Öztürk ise, ''İki kaliteli ve futbol oynamayı seven takım seyrettik. Alanyaspor’u da tebrik ediyorum. İzlerken zevk veren bir takım. Biz de iyi oynadık. Bu camianın hak etmediği iki hafta geçirdik. Bunun farkındaydım. Uzun bir ara verdik. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Biraz zor toparlandık. Buradaki tüm takım arkadaşlarımın hepsi şehri ve takımı benimsemiş, armanın büyüklüğünün farkında olan arkadaşlarımız'' ifadelerini kullandı

Son olarak sözü alan Napoleoni de, ''1 puan için bir yerde mutluyuz ama kaçan 3 puan için aslında üzgünüz. Galip gelmek isterdik. Gol attığım için mutluyum. Daha iyilerini yapmaya çalışacağız ve gelecek haftalarda galibiyet için sahada olacağız'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler