Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz birlikte mi? Serenay Sarıkaya'dan bomba açıklama

11.02.2020 - 16:10 | Son Güncellenme: 11.02.2020 - 16:10

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz birlikte mi sorusu aramalarda trendlere yükseldi. Ünlü oyuncu Cem Yılmaz ile adı anılan Serenay Sarıkaya çarpıcı açıklamada bulundu. Son olarak Atina'da birlikte görülen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'dan haber geldi.

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz birlikte mi sorusu aramalarda trendlere yükseldi. Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile görülen Cem Yılmaz son olarak Atina'da oyuncu ile görüntülendi. Ardından Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz birlikte mi sorusu aramalarda trendlere yükseldi. Peki Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz birlikte mi? Serenay Sarıkaya'dan bomba açıklama geldi. İşte Serenay Sarıkaya'nın Cem Yılmaz açıklaması

Defne Samyeli'den sürpriz şekilde ayrılan Cem Yılmaz ile kendisinden 18 yaş küçük Serenay Sarıkaya, aşk yaşadıkları iddialarına sürekli kaçamak cevaplar vermişti. Son olarak Serenay Sarıkaya'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yaptığı açıklama ile doğruladı.

Ünlü komedyen ile güzel oyuncunun, Yunanistan tatili bugün sona erdi.İkili ayrı ayrı olarak İstanbul'a geldi.2.sayfa'nın haberine göre; Serenay Sarıkaya (28), Cem Yılmaz'la (46) gittiği Atina tatili dönüşü havalimanında görüntülendi. Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'la ilgili sorulara 'Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi' diyerek aşk iddialarını doğruladı.

Senin için hazırladığımız haberler