Sergen Yalçın: ''Beklenen skor değil, fantastik bir skor''

01.05.2021 - 22:56 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 23:11

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor'a karşı aldıkları farklı galibiyetin ardından konuştu. İşte Sergen Yalçın'ın maç sonu açıklamaları...

Sergen Yalçın: ''Beklenen skor değil, fantastik bir skor''

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor'u 7 golle geçtikleri maçın ardından ''Kazanmak çok önemliydi. Özellikle bugün için alınacak 3 puan, 3 puandan fazlasını ifade ediyordu. Zorlu bir rakibe karşı oynadık. Skor fantastik oldu, beklenen skor değildi'' dedi. 

Önlerinde 1 haftalık bir dinlenme süreci olduğunu vurgulayan Yalçın, 'Eşit şartlarda oynamıyoruz' şeklinde konuştu:

 

''Erken gelen goller oyunu erken bitirdi. Oyuncularımın istekleri, kazanma arzuları bunda etkendi. Artık her şeyde normale döneceğiz. 1 hafta dinlenip herkesle eşit şartlarda oynayacağız, çünkü eşit şartlarda oynamıyoruz.''

 

 

 

'Umarım önümüzdeki hafta bu çabayı sonuçlandırırız'

Şampiyonluk yolunda 5 puanlık bir avantaja sahip olduklarını belirten Yalçın, Aboubakar'ın sakatlığına da değindi ve ''5 puanlık avantaj var. 4 puan bize yetiyor. İnşallah 3 maçta 4 puanı alırız. Oyuncularımız geri gelmeye başladı. Belki Aboubakar da gelir. 2-3 oyuncumuz dışarıda kalacak. 3 tane lig, 1 tane kupa maçımız var. Bu kadar çaba sarf ettik, umarım önümüzdeki hafta bunu sonuçlandırırız'' ifadelerini kullandı. 

N'Koudou'nun sakatlığında son durum ne?

Karşılaşmanın 43. dakikasında sakatlanan ve oyundan çıkan Kevin N'Koudou hakkında konuşan Beşikteş teknik direktörü, ''Nkoudou için yarın MR çekilir, bir şey söylemek için erken'' diye konuştu.

'Bazen söylediğim şeyler yanlış anlaşılabilir'

Ligin finalini şampiyon olarak tamamlamak istediklerini kaydeden Sergen Yalçın, zor bir dönemden geçtiklerini hatırlarak ''Bazen söylediğim şeyler yanlış anlaşılabilir. Biz de insanız. Çok zor bir iş yapıyoruz. Başarı ve başarısızlığın sonuçları çok oluyor. Kimsenin işi kolay değil. Bu sene pandemi döneminden önce başladık, seyircisiz oynuyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah final bölümünü görüp mutluluğu yaşarız'' dedi ve sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler