Sergen Yalçın'ın tercih etmediği iki oyuncu!

07.02.2021 - 20:35 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 20:38

Beşiktaş haberleri... Konyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın 2 oyuncuyu ilk 11'de görevlendirmedi. Beşiktaş'ta hangi futbolcular cezalıydı, hangi oyuncular 11'de şans bulamadı? İşte yanıtı...

Sergen Yalçın'ın tercih etmediği iki oyuncu!

Süper Lig'in 24. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaya göre 2 değişiklikle sahaya çıktı. Sergen Yalçın iki ismi 11'de tercih etmedi. Detaylar haberde... 

Sergen Yalçın'dan Konyaspor maçında değişiklik

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Fraport TAV Antalyaspor karşısında ilk 11'de görevlendirdiği Atiba Hutchinson ile Georges-Kevin N'Koudou'yu yedek soyundurdu. Yalçın, bu oyuncuların yerine Necip Uysal ile Rachid Ghezzal'e şans verdi.

Gökhan Töre ve Rıdvan Yılmaz sakat

Öte yandan, şampiyonluk mücadelesi veren siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ile Rıdvan Yılmaz, Konyaspor karşısında takımlarını yalnız bıraktı.

Rıdvan hangi maçta sakatlanmıştı?

Uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönen Gökhan'ın sol ayak bileği dış yan bağında kısmi yırtık ve ödem tespit edilmişti. Rıdvan Yılmaz ise Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler