"Sergen Yalçın ile tekrar birlikte olmak çok güzel"

12.08.2020 - 23:08 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 23:08

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan transfer ettiği Fabrice N'Sakala, açıklamalar yaptı. N'Sakala yeniden bir araya geldiği teknik direktör Sergen Yalçın hakkında da konuştu. İşte detaylar..

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'taki ilk idmanına çıkan yeni transfer N'Sakala, açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'a transferini değerlendiren Fabrice N'Sakala, "Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum. İyi futbolcuların olduğu bir ortama geldim" dedi.

PAOK ile yapacakları Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçına da değinen 30 yaşındaki sol bek, "İlk maçımız zorlu bir maç olacak. Bu maça hazırlanıyoruz. İyi bir takımımız var dolayısıyla konsantrasyonumuz ve motivasyonumuz çok yüksek. Bu da maça olumlu yansıyacaktır. Tesisler de muhteşem. Çok güzel bir tesisle karşılaştım" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden bir araya gelmesi hakkında ise N'Sakala, "Onunla birlikte tekrar birlikte olmak çok güzel. Alanya'da çok güzel işler yaptık. Umarım burada aynılarını hatta daha iyilerini yapacağız. Stadyumda olmamak çok zor, taraftarların dirayetli olmalarını istiyorum. Biz bir aileyiz, hep birlikte bu işi yapacağız" diye görüş bildirdi.

 

Senin için hazırladığımız haberler