Sergen Yalçın tribünde Beşiktaş sahada! İşte Başakşehir maçı 11'i

15.10.2021 - 09:12 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 19:01

Süper Lig 9. hafta açılışında Başakşehir Beşiktaş'ı ağırlayacak. Cezalı Sergen Yalçın tribünde. Emre Belözoğlu da ilk maçına çıkacak. İşte detaylar...

Sergen Yalçın tribünde Beşiktaş sahada! İşte Başakşehir maçı 11'i

AJANSSPOR-

Süper Lig'de 9. haftanın açılış karşılaşmasında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e konuk olacak. 23 günde 6 zorlu karşılaşmaya çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın kadroyu verimli kullanmayı amaçlıyor. Yalçın, bu sebeple sakatlıkları tamamen geçen Pjanic ve N'Sakala'yı Başakşehir maçının kadrosuna almadı. 48 yaşındaki teknik adam Pjanic ve N'Sakala'dan salı günü oynanacak Sporting Lizbon maçında yararlanacak.

Siyah-Beyazlı takımda Montero, Atiba, Larin, Ghezzal ve Welinton maç kadrosunda yer aldı. Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden N'Koudou, Mehmet Topal ve Kenan Karaman ise kamp kadrosunda yer almadı.

Yine Başakşehir yine Sergen Yalçın yok! 

Demir Grup Sivasspor maçında yaptığı hareket sonrasında 1 maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Medipol Başakşehir'e karşı takımını yalnız bırakacak. Yalçın, karşılaşmayı tribünden takip edecek. Yalçın, geçen sezon yine deplasmanda oynanan Başakşehir maçında cezalı olduğu için yedek kulübesindeki yerini alamıştı. Kenarda yardımcı antrenör Murat Şahin'in yönettiği Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrılmıştı.

Belözoğlu'nun ilk sınavı

Ev sahibi Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın yerine göreve getirilen Emre Belözoğlu, ilk resmi maçına siyah-Beyazlı ekip karşısında çıkacak. Fenerbahçe'de geçen sezon 10 maça çıkan Belözoğlu, sarı lacivertli takımda 7 galibiyet, 2 beraberlik ile 1 mağlubiyet elde etti ve 2.30 puan ortalamasını tutturdu.

Başakşehir-Beşiktaş

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakem: Atilla Karaoğlan

VAR: Tugay Kaan Numanoğlu 

AVAR: Bahattin Duran 

Saat: 20.00

Yayın: beIN Sports 1

Başakşehir-Beşiktaştaş maçı 11'leri:

Başakşehir:  Volkan, Caicara, Epureanu, Youssouf, Lima, Mahmut, Visca, Chadli, Berkay, Deniz, Okaka

 

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi 

Senin için hazırladığımız haberler