Sergio Ramos, Juventus maçı sonrası açıklamalarda bulundu! Ronaldo'nun golü...

04.04.2018 - 00:25 | Son Güncellenme: 04.04.2018 - 00:25

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Juventus ile Real Madrid Allianz Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmada Real Madrid, Juventus'u 3-0 mağlup etti ve rövanş karşılaşması için büyük avantaj sağladı.

Maç sonrası Real Madrid kaptanı Sergio Ramos, Tivibu Spor aracılığı ile açıklamalarda bulundu. 

Ramos'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Erken gol bulmamız çok büyük etken oldu"

"Çok güzel bir maç oldu bizim için. Maç öncesi düşündüğümüz her şeyi gerçekleştirdik. Elbetteki erken bulduğumuz gol bunda büyük etken. Büyük bir avantajla evimize dönüyoruz. Ama ikinci maçada aynı konsantre ile çıkacağız ve turu geçen taraf biz olacağız. 

"Ronaldo muhteşem bir performans gösteriyor"

"Burası Şampiyonlar Ligi, burası 'Cristiano'nun Ligi' diyebilir miyiz?" sorusuna Ramos, "Gerçekten öyle. İnanılmaz bir performans gösterdi bugünde. Her maça iyi hazırlanıyoruz. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde bu sene muhteşem bir performans gösteriyor. Onunla beraber daha güçlüyüz. Ama bugün sadece bireyler değil bütün takım iyi oynadı." ifadelerini kullandı.

"Juventus seyircisi ayakta alkışladı Ronaldo'nun golünü"

Ronaldo'nun golünü Juventus'lu seyircilerde alkışladı sorusuna Ramos, "Elbetteki o gol tüm futbol severlerin ayakta alkışlaması gereken bir goldü. Taraflı tarafsız herkes alkışladı, muhteşem bir rövaşata golüydü. Biz de gördük burada alkışladılar. Harika bir andı futbol için ve harika bir goldü. Umarım ki böyle devam etsin." dedi.

"İkinci bir maç var ve konuşmak henüz erken"

Bitti diyebilir miyiz sorusuna Ramos, "İkinci bir maç var bunu konuşmak için erken ama evet 3 gol atmışsınız deplasmanda büyük ihtimalle geçtik diyebiliriz. Juventus'ta tehlikeli geldi. İlk golü bulmamız çok önemliydi. Hiç gol yemeden ayrıldığımız için mutluyuz." açıklaması yaptı.

AJANSSPOR DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler