Seri yönetime haber gönderdi! İşte Terim'in kararı...

08.05.2020 - 08:40 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 08:45

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen futbolculardan biri olan Jean Michael Seri, geleceğiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Futbolcu, sarı-kırmızılı yönetime kalmak istediği yönünde haber gönderdi. Fatih Terim, Seri ile ilgili kararını verdi.

Seri yönetime haber gönderdi! İşte Terim'in kararı...

Galatasaray’ın İngiliz ekibi Fulham’dan kiraladığı Jean Michael-Seri geleceği hakkında konuştu. Seri, Galatasaray’da kalacak mı? Fatih Terim, Seri’nin takımda kalmasına sıcak bakıyor mu? İşte yaşanan son gelişmeler…

Seri, Galatasaray’da kalmak istiyor

Galatasaray’da kalmak isteyenler kervanına katılan son isim Jean Michael Seri oldu. 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da mutlu olduğunu ve kariyerini sarı-kırmızılı formayla sürdürmek istediğini söyledi.

Seri: “Bonservisimi alın”

Skorer’in haberine göre; sezon başında Fulham’dan kiralanan ve ligin ikinci yarısıyla beraber kendini bulan tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılılardan bonservisinin alınmasını istedi.

Galatasaray, Seri için kaç para ödedi?

İki sene önce Nice’ten 30 milyon Euro’ya İngiliz ekibine transfer olan ama kulübünün Premier Lig’den düşmesiyle satış listesine konulan Seri, sezon başında 1.5 milyon Euro bedelle Galatasaray’a kiralanmıştı.

Seri’nin satın alma opsiyonu var

İki kulüp arasındaki protokole göre de 18 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyordu. Ligin ikinci yarısındaki performansı, Seri için belirleyici oldu.

Terim de kalmasına sıcak bakıyor ama…

Teknik direktör Fatih Terim’in de futbolcunun kalması fikrine sıcak baktığı ama kesinlikle bonservisinin alınmasının gündemde olmadığı belirtildi.

Seri için formül

Galatasaray’ın uygun şartların oluşması halinde Seri’yi 1 sene daha kiralamak için teklifte bulunmaya hazırlandığı bildirildi.

Lemina ve Onyekuru da kalmak istiyor

Galatasaray’da daha önce Lemina ve Onyekuru da takımda kalmak istediklerini bildirmiş ve teknik kadro buna yeşil ışık yakmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler