Serie A Ekibi Inter, Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı Transfer Etmek İstiyor

03.12.2022 - 08:54 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 12:31

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de gösterdiği performansıyla Avrupa'nın dikkatini çeken Altay Bayındır'a son talip ise Serie A ekini Inter oldu. Detaylar...

Serie A Ekibi Inter, Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır'a talipler artmaya devam ediyor. Son olarak ise Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'in talip olduğu iddia edildi. İtalyan devi transferi tamamlamacak için görüşmeler yapacak. Detaylar...

Altay ve Sommer listede

Di Marzio'nun haberine göre,  Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter,  Samir Handanovic'in yerine alternatif aramalarını yaparken Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır ile Yann Sommer'i listesine aldı. İtalyan devi iki isimden birini transfer etmek istiyor. 

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Güncel olarak piyasa değeri 13 milyon euro gözüken genç kaleci Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sene sonu sona erecek. Genç eldiven 2019 yılında Ankaragücü'nden Sarı-Lacivertlilere transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifi beklenirken Ocak ayından sonra Altay Bayındır, istediği kulüple görüşme yapma hakkına da sahip olacak.

Berke Özer'de ayrıldı

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer, 2o18 yılında girdiği Fenerbahçe kapısında 2021 yılında sözleşmesi sona erince ayrılma kararı almıştı. Genç eldiven Süper Lig'de oynaması beklenirken Portekiz ekibi Portimonense'ye transfer oldu. Lig'de henüz forma şansı bulamayan Berke, kupa maçlarında forma giyme şansı yakaladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı eski kaleci De Sanctis'in beğendiği Fenerbahçeli!
Habere Git

Yoğun tepki aldı

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçında taraftarın yoğun şekilde tepki verdiği Altay Bayındır'a önce teknik direktör Jorge Jesus sahip çıkarken ardından Başkan Ali Koç'ta destek oldu. İkilinin desteği sonrasında Fenerbahçe taraftarlarından da destek istendi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yapılan protestolar sonrası Altay'a destek açıklaması yapmıştı. Koç, "Rennes maçında Altay’la ilgili yaşananlarda isyan ettim. Çok şükür hocamız da isyan etti ve bunu açık, açık söyledi. Biz böyle değildik. Fenerbahçe taraftarı böyle değildi, anlamıyorum niye böyle oldu. Belki yıllardır şampiyonluk özlemi bunu yapıyor. Ama bu hiçbir şekilde kabul edilemez. Allah’tan Altay psikolojik olarak çok kuvvetli, örnek bir sporcumuz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Joao Pedro açıklaması
Habere Git

Taraftar destek oldu

Jorge Jesus ve Başkan Ali Koç'un açıklamasından sonra Fenerbahçe taraftarları ilk karşılaşmada Altay Bayındır'ı trübünlere çağırmayı ihmal etmedi. Taraftarlar bir süre  tecrübeli eldiven için tezahüratlar yapmaya başladı.

A Milli Takım formasıyla 5 karşılaşmada boy gösteren Altay Bayındır, kadronun vazgeçilmez isimleri arasında da yer almaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler