Serie A’da baş döndüren hoca trafiği! Köşe kapmaca

27.05.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 01:00

İtalya Ligi’nde sezon biter bitmez birçok takım teknik direktör değişikliğine gitti. İşte Inter, Juventus, Napoli ve Fiorentina’nın yeni hocaları…

Serie A’da baş döndüren hoca trafiği! Köşe kapmaca

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Serie A’da son 48 saat içerisinde inanılmaz bir teknik direktör trafiği yaşanıyor. Önce şampiyon Inter’in teknik direktörü Antonio Conte görevinden ayrıldı. Milano ekibine 11 yıl sonra şampiyonluk yaşatan teknik adamın Zinedine Zidane’ın yerine Real Madrid’in başına geçmesi bekleniyor.   

Inzaghi bir gün Lazio'da ertesi gün Inter'de

Bunun üzerine gözler şampiyon takımı kimin devralacağına çevrildi. Bir gün önce Lazio’da kalacağını belirten Simone Inzaghi ani bir salvoyla bu kararından vazgeçti ve Inter’in teklifini kabul etti. 

Juventus eski gözağrısı Allegri'ye döndü

Sezonun en büyük kaybedenlerinden Juventus resmi olarak açıklamasa da Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlılar da Real Madrid’de görev bekleyen Massimiliano Allegri’nin umutlarını Conte’nin bitirmesiyle eski takımına döndü.

Gattuso Fiorentina'ya, Spalletti Napoliye

Napoli ile Şampiyonlar Ligi biletini son maçta kaybeden Gennaro Gattuso, Fiorentina’nın yeni teknik direktörü oldu. Napoli ise bir süredir ortada görünmeyen bir başka ünlü teknik adam Luciano Spalletti ile anlaştı.

Büyük rekabete Jose Mourinho da katılacak

Bilindiği gibi Roma’da da yeni sezonla birlikte Jose Mourinho işbaşı yapacak. Bütün bunların ardından gözler teknik direktörünü Inter’e kaptıran Lazio’nun takımın başına kimi getireceğine çevrildi.  

Lotito'dan Inzaghi'ye yarı yolda bırakma eleştirisi

Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun sözleri ise İtalya'da gündem oldu. Başkent kulübünün başkanı, "Simone Inzaghi ile akşam yemeğinde 2024'e kadar yeni sözleşme için el sıkıştık, sabaha kadar fikrini değiştirmiş ve ayrılacak. Kontratı hazırdı ben imzalamıştım, sadece o imza atacaktı. Hayal kırıklığına uğradım" diyerek eski hocasını sözünden dönmekle eleştirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler