Ümraniyespor'da Serkan Kırıntılı ve Lenjani, Galatasaray maçı sonrası konuştu

19.08.2022 - 23:20 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 23:25

Süper Lig'in 3. haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Ümraniyespor'da kaleci Serkan Kırıntılı ve Lenjani maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Ümraniyespor'da Serkan Kırıntılı ve Lenjani, Galatasaray maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Ümraniyespor ile Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşma sonrası Ümraniyespor'da kaleci Serkan Kırıntılı ve Lenjani açıklamalarda bulundu.

Serkan Kırıntılı: "3 haftadır böyle oluyor"

Takımdaki hataları en aza indirmeleri halinde 3 puana rahat bir şekilde ulaşacaklarını dile getiren tecrübeli kaleci Serkan Kırıntılı "Üzgünüz. 3 haftadır böyle oluyor. Fenerbahçe maçını kazanabilirdik. Antalyaspor'a neredeyse hiç pozisyon vermedik. Geçen hafta Galatasaray'ın başına gelen, bu hafta bize oldu. Galatasaray o dakikada gol attığında çıkarmak zor. Ben elimden geleni yaptım ama yetmedi. Daha iyisi için daha çok çalışacağız. Bir yerde illa ki dönecek. Buraya hocanın sistemi olduğu için geldim. Sistem takımıyız. Hazırlık kampında çok iyi oyunlar sergiledik. Bu lige de yansıdı. Biraz daha hataları aza indirirsek her maçta 3 puana ortak oluruz." dedi.

Lenjani: "En zorlu rakiplerle başladık"

Ümraniye'nin Kosova ve İsviçre asıllı Arnavut futbolcusu Lenjani ise "Maça iyi başladık. Şanslar bulduk ama Galatasaray'ın çok iyi futbolcuları var. Şanssız olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarı çok iyi oyun ortaya koymadık ama biz 1. ligden geliyoruz. En zorlu rakiplerle başladık. Çalışmaya devam edip performansımızı en iyi şekilde göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler