Serkan Ufuk Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli? Mesleği nedir?

18.05.2021 - 18:16 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 18:22

Kamuoyunda Muharrem İnce'nin "sağ kolu" yakıştırması yapılan Serkan Ufuk Akgün kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serkan Ufuk Akgün'ün asıl mesleği nedir?

Serkan Ufuk Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli? Mesleği nedir?

Muharrem İnce'nin yaklaşık 1 yıl önce kurulumunu hızlandırdığı Memleket Partisi, 1 gün önce; 17 Mayıs 2021 tarihinde kuruldu. Bu nedenle, Memleket Partisi'nin kurucu üyeleri ve bu üyelerin biyografisi internette araştırılıyor. Bu isimler arasında dikkat çeken bir diğer kişi de Serkan Ufuk Akgün'dür. Muharrem İnce'ye yakınlığıyla bilinen Akgün kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serkan Ufuk Akgün'ün asıl mesleği nedir?

Serkan Ufuk Akgün nereli, kaç yaşında?

Memleket Partisi'nin kurucu üyelerinden Serkan Ufuk Akgün, 1976'da İstanbul'da doğmuştur. 45 yaşındadır. İstanbul doğumlu olmasına karşın asıl memleketine dair net bir bilgi bulunamamaktadır. Bu nedenle, Serkan Ufuk Akgün'ün rumuzunda İstanbul bilgisine yer veriliyor.

Serkan Ufuk Akgün'ün asıl mesleği nedir?

Akgün, ilkokul ve ortaokul eğitimlerini İstanbul'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İşletme Bölümü'nü kazanmıştır. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli firmalarda görev almıştır. Afrika, Avrupa ve Asya bazlı çoğu projede rol oynamıştır. 

Senin için hazırladığımız haberler