Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Trabzonspor Maçı Sonrası Hakem İsyanı

20.08.2023 - 01:35 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 01:38

Son dakika spor haberleri... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası hakem Atilla Karaoğlan'ı hedef aldı. İşte detaylar

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Trabzonspor Maçı Sonrası Hakem İsyanı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 yendi.

Maçın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem Atilla Karaoğlan'ı hedef aldı. 

"Hakem kararlarını defalarca izledim"

Atilla Karaoğlan için sert ifadeler kullanan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Hakem kararlarını defalarca izledim. 73 yaşındayım 50 senedir tüm maçlara gidiyorum. Böyle bir hakem faciasının yaşandığını hiç görmedim" dedi.

"Ne hakem farkında ne VAR farkında"

Eleştirilerine devam eden Özbek, "Lütfen Türk futbolunun selameti için Tük futbolcunun geleceği için şu maçı tekrar izleyin, kanallarınızda dile getirin. Trezeguet, Sacha'nın çenesine dirsek atıyor. Ne hakem farkında ne VAR farkında." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tango zamanı!
Habere Git

"Ayıp arkadaş. Böyle hakem olur mu?"

"Atilla Karaoğlan görevli gelmiş!" diyen Dursun Özbek şöyle konuştu;

"Bizi ince ince doğradı. Belli ki, daha sezonun başından birileri işi sıkı tutuyor.  Yıldızları getirmeye, iyi oyuncularla ligi yükseltmeye, futbol kalitesini artırmaya çabalıyoruz hakem çıkıyor ince ince Galatasaray'ı doğruyor.  

Hakemi tebrik ediyorum(!) Bir görev bundan iyi yapılamazdı. Tebrik ediyorum Atilla Karaoğlan'ı. Her şeyi rağmen, ne yaparlarsa yapsınlar Galatasaray'ın hedefi belli.  Hiç konuşmak istemiyorum ama dayanamadım. Ayıp arkadaş. Böyle hakem olur mu?"

Senin için hazırladığımız haberler