Sevilla, Marcao sonrası Galatasaray'dan Nelsson'u transfer etmek istiyor

13.10.2022 - 10:03 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 14:33

İspanya La Liga ekibi Sevilla, Marcao transferinden sonra Galatasaray'dan Victor Nelsson için hamle yaptı. Monchi, teklifini yükseltmeye hazırlanıyor. Detaylar...

Sevilla, Marcao sonrası Galatasaray'dan Nelsson'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Marcao'yu transfer eden İspanyol ekibi Sevilla, savunma arayışına devam ederken Sarı-Kırmızılılarda Marcao ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken genç savunmacı Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için harekete geçti. İspanyol ekibi sezon başında sunduğu teklifini arttırmayı düşünüyor. İşte detaylar...

''Monchi, harekete geçti''

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı hocası Jorge Sampaoli’den tam not aldı. Sportif direktör Monchi’yi de Victor Nelsson için yeniden harekete geçirdi. 

Sezon başında 10 milyon Euro teklif sunan İspanyol ekibi, yeni transfer döneminde Nelsson için kapıyı en az 20 milyon Euro'dan açması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Hayran bıraktı: Marcao benim rahibim!
Habere Git

Maldini'ye benzetildi

23 yaşındaki savunma oyuncusu Galatasaray ile bu sezon oynanan 8 maçtada görev aldı. Sadece 1 sarı kart gören Nelsson, savunmada gösterdiği performans ile dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor. Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao ise Dortmund maçında gösterdiği üstün performansıyla İspanya'da gündem olmayı başarmış ve taraftarlar tarafından sosyal medyada gündeme gelmişti. Bunu üzerine Sevilla taraftarları Marcao'yu Maldini'nin performasına benzeterek oyuncunun performansından memnun kaldılar.

Senin için hazırladığımız haberler