Sevilla izliyor; ama teklif yok

29.07.2020 - 11:52 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 11:57

İrfan Can Kahveci transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'le şampiyonluk sevinci yaşayan İrfan Can Kahveci, kariyerine İspanya'da devam etmek istediğini açıklamıştı. Peki, 25 yaşındaki oyuncuya İspanya'dan transfer teklifi var mı? İşte detaylar...

Sevilla izliyor; ama teklif yok

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Sezonu şampiyon olarak biteren Başakşehir'de ön plana çıkan oyunculardan bir tanesi İrfan Can Kahveci, pek çok Avrupa'da takımının ilgi alanında...

Özellikle Avrupa Ligi maçlarında gösterdiği performansla dikkâtleri üzerine çeken genç orta saha oyuncusu, İspanya'nın en büyük kulüplerinden Sevilla'nın yaklaşık 1 yıldır radarında bulunuyor. 

Endülüs kulübü, milli futbolcunun tüm maçlarını takip ettiriyor, onunla ilgili gelişmeleri izliyor; ancak şu ana kadar ne Başakşehir'e ne de İrfan'a bir teklif vermedi.

2019'un ocak ayında İrfan'ı izlemeye başlayan Sevilla, aslında yaz döneminde bir teklif yapmaya hazırlanıyordu; ancak geçen sezon Başakşehir'in şampiyonluk yarışında istediği sonucu alamaması, bireysel oyuncu performanslarındaki düşüşler, İspanyolların bu konuda geri adım atmasına neden oldu.

İrfan Can Kahveci, Kopenhang ile yapılacak rövanş maçına konsantre oldu. Bu maçta göstereceği performans ve turu geçmeleri durumunda Manchester United'la yapacakları maç, İrfan'ı Avrupa'nın beş büyük liginde yer alan takımlardan bir tanesine taşıyabilir.

İrfan Can Kahveci, yaptığı açıklamada, "gelecek sezon Başakşehir'de olmayacağım" demişti.  Oyuncunun birinci plandaki hedefi Avrupa'nın büyük liglerinde oynamak. 

Bu sezon Başakşehir ile 38 maçta sahaya çıkan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu; 6 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler