Sevinci olay olmuştu! 'Fatih Terim'i çok mu seviyorsun?'

22.02.2020 - 13:14 | Son Güncellenme: 22.02.2020 - 10:19

Sevinci olay olmuştu! 'Fatih Terim'i çok mu seviyorsun?'

Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş, Alanyaspor’u 1-0 yendikleri maçta tek golü atmış ve ardından yaptığı gol sevinci çok konuşulmuştu. Yıldız futbolcunun devre arasında Erol Bulut’la yaşadığı Fatih Terim diyalogu ortaya çıktı.

Sivasspor, dört maçlık galibiyet hasretine Mert Hakan’ın penaltı golüyle son verdi. 25 yaşındaki orta saha golün ardından sevincini Alanyaspor yedek kulübesinin önüne gelerek kutladı ve bu durum Erol Bulut’un tepkisini çekti. Zira Mert Hakan’ın gol sevinci, Erol Bulut’un Fatih Terim’e yönelik yaptığı gol sevincini çağrıştırıyordu.

'Sen Fatih Terim’i çok mu seviyorsun?'

Sivas Memleket Gazetesi’nin haberine göre Yandaş ile Bulut arasındaki gerilim maçın devre arasında soyunma odası tünelinde tavan yaptı.

Erol Bulut, Mert Hakan Yandaş’a dönerek, “Sen Fatih Terim’i çok mu seviyorsun?” diye bağırdı.

Mert Hakan ise “Evet” yanıtını verdi.

Bu konuşma sonrası gerilim daha da fazla artmadı ve taraflar soyunma odalarının yolunu tuttu.

Galatasaray'la anlaştı!

Sivasspor ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcunun gelecek sezon için Galatasaray’la söz kestiği iddia ediliyor.

Maç sonu neler dediler?

Öte yandan taraflar maçın ardından konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Erol Bulut: “Mert’in sanırım taraftarlarla arasında bir problem olmuş. Önümüzde olmasına gerek yoktu, kenarda da sevinebilirdi. Ama ben samimiyetine inanıyorum.”

Mert Hakan Yandaş: “Ben duygusal bir insanım. Bazı kesimler bize çok çabuk sırtını döndü. Onlara yönelik bir şeydi. Erol hocaya karşı yapılmış bir şey değildi. Öyle bir şeyi asla düşünemem. Zaten gözlerimi kapatarak yaptım. Yanlış anlaşıldıysam Alanyaspor camiasından tekrardan özür dilerim.”

Rıza Çalımbay: “Mert Hakan’ın penaltı sonrası yaptığı şey Alanyaspor’a değildi. O sadece Mert Hakan’ın sevinci. Onu tribünlere yaptı.”

Erol Bulut ne yapmıştı?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı eleyen Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut'un Fatih Terim'e yönelik bu sevinci çok konuşulmuştu. 

İşte sosyal medyada gol sevincinin yankıları!

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler