Sezonun yarısını kaçırdı! Falcao...

29.06.2020 - 10:07 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 10:11

Galatasaray'ın büyük beklentiler içinde olduğu Radamel Falcao, bu sezon birçok maçta takımını yalnız bıraktı. Falcao, kaç maçta oynamadı? Kaç gol attı?

Sezonun yarısını kaçırdı! Falcao...

AJANSSPOR 

Galatasaray'a uzun uğraşlar sonrasında transfer edilen Radamel Falcao, Gaziantep FK maçında sakatlanmıştı. Falcao, Başakşehir maçında forma giyemedi. Falcao şu ana kadar kaç maç kaçırdı? Trabzonspor maçında sahada olacak mı? Detaylar haberimizde... 

Falcao, 16. maçını kaçırdı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisine düşen Galatasaray'da Radamel Falcao, bu sezon toplamda 16. maçını kaçırarak hayal kırıklığı yarattı. 

Falcao bu sezon kaç gol attı?

Sarı- kırmızılı camianın büyük işler beklediği 34 yaşındaki Kolombiyalı golcü sezon boyunca yalnızca 22 maçta görev yaptı ve 11 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor maçında sahada olacak mı?

Başakşehir maçında sahada olmayan futbolcunun durumunun gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Teknik heyetin en çok güvendiği isimlerden biri olan Falcao, Trabzonspor maçında oynayamazsa Fatih Terim, forvet hattı için yine sıkıntı yaşayacak.

Falcao Galatasaray'da kaç para kazanıyor?

Radamel Falcao, Galatasaray'da en çok kazanan futbolcu durumunda. Kolombiyalı golcü, bonuslar hariç net 5 milyon Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler