Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ın Tete Transferini FIFA'ya Şikayet Etti

14.08.2023 - 15:24 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 15:47

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın bedelsiz olarak transfer ettiği Tete transferine Shakhtar Donetsk'ten itiraz geldi. Ukrayna ekibi konuyu FIFA'ya taşıdı. Detaylar...

Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ın Tete Transferini FIFA'ya Şikayet Etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, yeni transferi Tete'de FIFA'lık oluyor. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, sözleşmesini tek taraflı fesheden Tete ve Galatasaray'ı şikayet etti. Detaylar...

FIFA'ya gidildi

Ukrayna basını Terrikon'd yer alan habere göre, Shakhtar, Galatasaray'ın Tete transferinin iptali için FIFA'ya başvurdu. 

Tete ve Galatasaray'a yaptırım istendi

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre, Shakhtar Donetsk, Tete'nin savaş sırasında Ukrayna'ya geri döndüğünü ve FIFA'nın tanıdığı tek taraflı fesih hakkının artık kendisi için geçerli olmadığını belirterek başvuru yaptı. Shakhtar, hem Tete hem de Galatasaray'a yaptırım uygulanmasını talep etti.

İlgini Çekebilir
Cimbom Tete'yi sızdıranı arıyor!
Habere Git

Galatasaray, bir sorun görmedi

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Tete ile ilgili hukuki araştırmalarında bulunan Galatasaray yönetimi, ilerleyen dönemde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağından emin olmasının ardından transferi noktaladı.

Shakhtar, bonservis bekledi

Takıma geri dönmeyen Tete için transfer görüşmesine açık olduklarını ileten Shakhtar, yıldız oyuncudan 10 milyon Euro gibi bonservis bedeli beklediği de iddia edilmişti.

Tete antrenmana çıktı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi. Galatasaray'ın yeni transferi Tete, sarı-kırmızılılarla ilk antrenmanına çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler