Shakhtar'ın hocası Srna, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını duyurdu!

03.04.2022 - 21:03 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 23:28

Shakhtar Donetsk'in sportif direktörü Darijo Srna, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile hazırlık maçları oynayacaklarını açıkladı. Peki hazırlık maçları ne zaman oyananacak? İşte detaylar

Shakhtar'ın hocası Srna, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını duyurdu!

AJANSSPOR - HABER

Shakhtar Donetsk Sportif Direktörü Dario Srna, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacaklarını, bu maçtan elde edilecek gelirin Ukraynalı çocuklara bağışlanacağını açıkladı. 

Shakhtar'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları ne zaman?

Shakhtar Donetsk Sportif Direktörü Srna, 13 Nisan'da Beşiktaş, 19 Nisan'da ise Fenerbahçe ile oynayacaklarını açıkladı. Ardınadn Sevilla, Hajduk, PSG ve Lazio ile maç yapılacağı duyuruldu. Karşılaşmanın hangi statta ve saat kaçta oynanacağı ise belirsizliğini koruyor.

"Tüm parayı savaş mağduru çocuklara bağışlayacağız"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Shakhtar Donetsk Futbol Direktörü Darijo Srna "UEFA'dan izin aldık. 13 Nisan'da Beşiktaş ve 19 Nisan'da Fenerbahçe ile Türkiye'de dostluk maçı yapacağız. Bu maçlardan elde edeceğimiz tüm parayı Ukraynalılara, savaş mağduru çocuklara bağışlayacağız." ifadelerini kullandı.

Rus askerlerinin Kiev bölgesine işgali ardından Srna, altyapı akademisindeki 100 çocuğu ve ailesini ülkesi Hırvatistan'a güvenli geçişini sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler